Antena 3 CNN Timp liber Turism Cel mai vizitat loc de pe Pământ în 2023: Nu este obiectiv turistic, dar a avut peste 100 de milioane de oaspeți, printre care și români

Cel mai vizitat loc de pe Pământ în 2023: Nu este obiectiv turistic, dar a avut peste 100 de milioane de oaspeți, printre care și români

Cel mai vizitat loc din lume a înregistrat, doar în 2023, peste 100 de milioane de persoane care i-au călcat pragul. Printre aceștia se numără și români.

Cel mai vizitat loc de pe Pământ în 2023: Nu este obiectiv turistic, dar a avut peste 100 de milioane de oaspeți, printre care și români
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    13 Mar 2024   •   15:43

Reprezentanții unui anumit loc din lume au anunțat că doar anul trecut au înregistrat un număr record de 105 milioane de vizitatori, fapt ce îl face să devină cel mai vizitat din lume.

Mulți români aleg să își facă vacanțele în țara respectivă și vizitează și locul cu pricina.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu Dubai Mall

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Este vorba despre Dubai Mall, cel mai mare centru comercial din lume în funcție de suprafața totală. Fondatorul Emaar, Mohamed Alabbar, a subliniat importanța acestor cifre impresionante, afirmând că Dubai Mall a devenit o atracție globală, aducând vizitatori din fiecare colț al lumii.

"Aceste cifre reflectă statutul impresionant al Dubai Mall și oglindesc conducerea cu gândire futuristă și economia puternică a Dubaiului. Mall-ul nostru întruchipează spiritul vibrant al orașului și dedicarea pentru excelență, transformând viziunea conducerii într-o realitate. Fiind o parte integrantă a țesutului economic din Dubai, jucăm un rol crucial în succesul și inovarea orașului”, a declarat Alabbar.

Dubai Mall, cu o suprafață de 12 milioane de metri pătrați, oferă 1.200 de magazine de vânzare cu amănuntul, sute de localuri cu mâncare, un patinoar de dimensiuni olimpice, un acvariu gigant și un cartier masiv Chinatown.

Situat lângă Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, centrul comercial continuă să atragă atenția turiștilor și locuitorilor din întreaga lume, potrivit dailymail.co.uk.

×
Subiecte în articol: Dubai cel mai vizitat loc mall oaspeți romani
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close