Antena 3 CNN Timp liber Turism Cele mai bune locuri pentru party-uri reușite, din Tenerife

Cele mai bune locuri pentru party-uri reușite, din Tenerife

Cele mai bune locuri pentru party-uri reușite, din Tenerife
17 Mar 2016   •   16:52
Toată lumea știe că cel mai bun loc din Tenerife în care poți dansa până dimineața, este Playa de las Américas, chiar dacă nu este neapărat adevărat. Chiar dacă ești un party-maniac, în căutare petrecerilor tematice, ești un spirit liber sau un romantic incurabil în Tenerife vei găsi locul potrivit în care te poți distra.

Baruri rock, discoteci glam și cafenele cochete

Nu contează ce gen de muzică asculți pentru că pe strada Veronicas Strip vei găsi localuri unde te vei simți foarte bine. Este locul cel mai vibrant din stațiunea Playa de las Americas, unde găsești bar lângă bar pe o parte și de alta a străzii. Locul este plin ochi de petrecăreți și turiști în fiecare moment al zile, care vor să danseze nu doar târziu în noapte, dar și ziua în amiaza mare. Majoritatea barurilor sunt moderne, dedicate în special tinerilor sau celor cu spirit liber. Vei găsi și cluburi ceva mai fițoase unde mixează artiști cunoscuți. Dar și cafenele cochete unde te poți relaxa la un frappe delicios.

Localuri de noapte sud-americane

Influența Americii de Sud se simte la orice pas în Tenerife, vei observa asta numai dacă te plimbi la amiază în zonele ceva mai cunoscute al insulei. Din orice colț răsună bituri latino întreținute de artiști ambulanți veniți din Venezuela ori Columbia. Muzica latino nu se aude doar la colț de stradă, dar și în cluburi. Vei găsi în toate stațiunile, în special în Puerto de la Cruz o sumedenie de localuri de noapte unde poți petrece în stil tradițional sud-american.

Cocktail-baruri sofisticate


Câteodată parcă simți nevoia să te răsfeți în lux, ascultând o muzică bună și degustând băuturi fine, într-o companie selectă. Dacă vrei să încerci un cocktail creat după personalitatea ta, barmanul îl va prepara exact așa cum te descrii... asta dacă mergi în unul din puburile sofisticate de pe Costa Adeje.

 

de Mădălina Isar

Sejur Tenerife 

Hotel Bungalows Atlantida 3*- de la 624 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

 

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close