Antena 3 CNN Timp liber Turism Cocoloco in Tunisia: cele mai populare cluburi si cazinouri

Cocoloco in Tunisia: cele mai populare cluburi si cazinouri

Cocoloco in Tunisia: cele mai populare cluburi si cazinouri
08 Iul 2014   •   15:36
In Tunisia vei gasi un amalgam de atractii turistice pentru toate gusturile, de la peisaje diverse, munte, mare si desert, pana la impresionante monumente istorice si ruine antice. In plus, deloc surprinzator, tara nord-africana te ademeneste si cu o bogata oferta pentru viata de noapte.

Cel mai mare club din Tunisia

Imagineaza-ti un local cu o capacitate de 4000 de oameni. Cate personalitati, cate gusturi si hobby-uri diferite… Cu toate acestea, clubul Cocoloco, din frumoasa statiune Hammamet, reuseste sa ii multumeasca pe toti: de la meniul incarcat cu cocktail-uri de toate felurile, servirea impecabila si pana la muzica si dansul traditional tunisian.

In plus, daca vii aici odata cu lasarea serii, poti incepe cu o cina placuta in partea de restaurant, care iti ofera o varietate de mancaruri mediteraneene.

Discoteci pline de viata si cazinouri


Cele mai importante zone in care se concentreaza baruri si puburi variate sunt Tunis, Sousse, Yasmine Hammamet, Port el Kantaoui si Djerba.

Pregateste-te pentru o noapte de pomina care sa se termine doar o data cu rasaritul soarelui. Iti recomandam barurile Calypsa si Manhattan in Hammamet, Bonaparte si Fun Pub in Sousse, Red Iguana in Port el Kantaoui, Odeon Night Club, Neli’s si Maximum in capitala Tunis.

Iar daca te simti norocos sau vrei doar sa simti adrenalina jocurilor de noroc, viziteaza cazinourile Cleopatra din Hammamet si Casino Caribe din Sousse, care au in oferta mese de ruleta, poker, blackjack, precum si baruri elegante.

Atentie, insa, vizitatorii, cei mai multi dintre ei oameni de afaceri, trebuie sa respecte un cod vestimentar, costum si cravata.

Geanina Ichim

Sejur Tunisia

Hotel Marabout 3* - de la 329 Eur/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistență turistică, agenția Kartago Tours (www.kartagotours.ro  ),  +40 264 504 080

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close