Antena 3 CNN Timp liber Turism Corfu, o bijuterie de neratat în această vară

Corfu, o bijuterie de neratat în această vară

Corfu, o bijuterie de neratat în această vară
19 Feb 2016   •   16:19
Un sejur într-un ţinut exotic poate fi un vis prea greu de îndeplinit pentru mulţi dintre noi, dar imaginează-ţi cum ar fi să-ţi petreci concediul într-un paradis natural cu un buget mic, să ai ocazia să te distrezi cât cuprinde şi să te întorci cu sufletul şi mintea pline cu amintiri de neuitat.

Ei bine, acum poţi să te opreşti din visat cu ochii deschişi şi să pui aceste planuri în aplicare: invitaţia oficială se face către Corfu, una dintre cele mai vizitate insule ale Greciei.

Bine ai venit pe Insula de Smarald!

Acest supranume pentru Corfu, nu face decât să-ţi imaginezi mai clar această destinaţie în cazul în care nu ai mai fost aici niciodată. Corfu este vizitată de peste un milion de turişti anual, mare parte dintre ei, români, cuceriţi pe de-a-ntregul de peisajele uluitoare şi multitudinea de activităţi propuse.

În plus, un alt aspect foarte important în contextul alegerii sejurului la mare din această vară este acela al bugetului, în contextul raportului calitate-preţ, despre care vei putea observa că este în totalitate în favoarea turistului.

Corfu este insula tuturor posibilităţilor, locul în care găseşti atât cluburi fiţoase, magazine elegante, restaurante pentru cele mai distinse gusturi, cât şi taverne pescăreşti unde poţi să mănânci cu câţiva euro cele mai gustoase preparate tradiţionale sau cafenele cochete unde poţi să te bucuri de un mic-dejun delicios.

Centrul istoric al capitalei insulei Corfu, must see

Insula este un paradis pentru fiecare călător, mai ales că se laudă cu o serie de obiective turistice care pot fi vizitate gratis. Spre exemplu, centrul istoric din Kerkyra, care se află de altfel în patrimoniul mondial UNESCO, îți prezintă o adevărată lecție de istorie. Străduțele pietruite cu magazine de suveniruri, poarta care făcea parte cândva din zidurile de apărare din perioada venețiană, cele două fortărețe sau portul cosmpolit sunt doar câteva dintre locurile care te vor surprinde aici.

 

de Geanina Ichim

Sejur individual Corfu 

Vila Filoxenia – de la 48,50 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport individual, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close