Antena 3 CNN Timp liber Turism Costa del Sol, o destinatie eleganta!

Costa del Sol, o destinatie eleganta!

Costa del Sol, o destinatie eleganta!
11 Iun 2014   •   14:15

Costa del Sol din Spania este o destinatie turistica de top, pe care o aleg turistii indragostiti de frumusetile fostei ,,regiuni de pesacari”, si de traditiile care inca sfintesc locul.

Despre Costa del Sol putem afirma fara nici un fel de retinere ca detine unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, indiferent ca vorbim de plaje mici sau mari, retrase sau golfuri ascunse, aici le vei gasi pe toate.

Plajele ,,Coastei Soarelui”

 
Orasul Marbella aflat in inima regiunii se bucura de prezenta muntelui Sierra care intregeste un frumos tablou maritim cu ape cristaline si plaje intinse cu nisip fin numai bun de relaxare.
Aristocratii se simt atat de bine in aceasta zona a Coastei del Sol, datorita parfumului cu iz al vremurilor trecute, potecute si strazi pavate elegant si case in stil spaniol cu multe muscate multicolore atarnate la geamuri.

Un alt loc incantator pe care il gasesti de-a lungul regiunii Coasta del Sol, este Torremolinos, ce detine o plaja imensa de aproape 7 kilometri lungime cu nisip fin, pozitionata aproape de centrul orasului. In acest loc vin deobicei tinerii turisti, deoarece distractiile nu ii costa atat de mult ca in alte parti, si pot petrece foarte bine datorita cluburilor si restaurantelor unde se mananca bine si ieftin.

Daca nu intelegi de ce atat de multi nemti si britanici aleg sa isi petreaca vacantele exact in inima Fuengirola, statiunea superba a ,,Coastei Soarelui”, este cazul sa vii sa descoperi. Pana atunci iti spunem un secret: statiunea este linistita, curata, cu ape mici si calde ideale pentru familii si copii.

Plimbari pe coasta statiunii Marabella

Daca te atrag plimbarile, te invitam sa admiri frumoasa coasta a statiunii Marabella, care se intinde pe apoximativ 25 de kilometri. Paseo Martimo este un loc de promenada legendar datorita numarului foarte mare de terase si restaurante unde poti gusta din cele mai delicioase mancaruri din bucataria spaniola.

In portul Jose Banus vei fi fascinat de cat de multe iahturi acosteaza in fiecare zi, atrasi de viata de noapte pronuntata de aici si de zona foarte luxoasa.


Madalina Isar

Sejur Costa del Sol Spania 

Hotel Balmoral 2*/Benalmadena- de la 434 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun/ 444 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro  , call center  021-9407.

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close