Antena 3 CNN Timp liber Turism Croaziere care te duc in golfuri virgine si lagune albastre

Croaziere care te duc in golfuri virgine si lagune albastre

Croaziere care te duc in golfuri virgine si lagune albastre
14 Mar 2014   •   20:50

 

În ultima perioadă foarte mulți turiști aleg să își petreacă vacanțele pe minunatul tărâm mistic de pe insula Malta. Peisajele incredibile, apa de culoarea cerului, nisipurile aurii fierbinți, și locurile încărcate de istorie le oferă călătorilor pasionați de croaziere amintiri minunate cu care se vor reîntoarce în locurile natale. Odată venit aici te vei îndrăgosti iremediabil de acest loc de poveste și vei reveni de câte ori vei avea ocazia.

 

În Malta vei putea călători cu feribotul în mini croaziere de o zi sau mai multe, pentru a vizita diferitele monumente istorice dar și insulițele din apropiere. Chiar dacă este una dintre cele mai mici țări din Europa, având o populație de aproximativ 400.000 de locuitori, Malta pune la dispoziția călătorilor zeci de locuri de vizita, golfuri virgine, stânci abrupte, vegetație sălbatică dar și minunate călătorii pe care să le facă.

 

Poți face turul Maltei cu feribotul, nu costă mai mult de 60 de euro de persoană cu mic dejun inclus, spre insula Gozo, care îți va oferi peisaje minunate și în care vei vizita satele de pe dealurile verzi, dar și superba stâncă Fereastra Albastră, sau Biserica Minunilor. Dacă vrei să vezi cele trei orașe medievale și capitala Valletta poți face turul Harbour Cruise. Vei călători atât în Valletta unde ti se vor prezenta cele mai minunate atracții turistice dar și în orașele Birgu, Senglea și Cospicua. Turul îți va da ocazia să imortalizezi fiecare monument din vremea cavalerilor ioaniți, dar și minunatul habitat natural al micuțelor viețuitoare care parcă ar trăi într-un acvariu și nu în mare, datorită clarității apei.

Poți face mini -croaziere și cu barca tradițională de pescuit spre Grota Albastră sau catre superba Lagună Albastră în care poți face scuba diving. Aici vei putea admira locuri pline de recife de corali, artefacte arheologice ce datează din perioada romană, dar și superbe peșteri sau epave.

 

Early booking Malta

 

Hotel Bella Vista 4* - de la 299 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel – 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92 (pachet Seniori)

De Madalina Isar


 

 

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close