Antena 3 CNN Timp liber Turism Dansează zorba şi descoperă cele mai frumoase zone din Zakynthos

Dansează zorba şi descoperă cele mai frumoase zone din Zakynthos

Dansează zorba şi descoperă cele mai frumoase zone din Zakynthos
23 Iun 2014   •   17:33

Renumită în întreaga lume, nu doar pentru frumuseţile naturii şi pentru faptul că este o insulă fotogenică, pentru golful Navagio, porturile naturale sau pentru grotele unice, ci şi pentru zonele animate în care te poţi distra cât e noaptea de lungă. Insula Zakynthos se laudă cu multe alte obiective şi atracţii turistice pe care trebuie să le descoperi.

Surprize... Surprize în Zakynthos!

Ai auzit de cel mai vechi măslin din Zakynthos? Se presupune că Exo Chora are aproximativ 2000 de ani, iar o vizită către acesta te va fascina, datorită faptului că este imens, atât de mare încât ,,nu intră în fotografie”!  Drumul către acest măslin te va duce către Kampi, un loc cu adevărat frumos şi romantic, iar un apus de soare văzut de aici nu trebuie să lipsească din călătoria ta.

Ce ai spune de o scurta plimbare cu hidrobicicleta, te vei bucura de peisajele fascinante, iar în acelaşi timp vei face şi puţin sport. Îţi recomandăm să o iei spre Porto Vromi, unde vei putea admira ,,fata lui Poseidon”, dar şi apele albastre ireale. Natură spectaculoasă vei întâlni şi în Porto Limnionas unde pasionaţii de sporturi acvatice se pot aventura în scuba diving, snorkeling şi alte sporturi aventuroase, datorită apei ceva mai adânci decât în alte zone, tocmai din această cauză nu există locuri pentru plajă şi nici nu este o zonă recomandată copiilor şi celor care nu ştiu să înoate.

Admiră rocile născute din apa sărată a mării

Mizithres, două roci care ies mândre din apa mării pot fi admirate din locul  cel mai înalt a zonei Keri, tot aici poţi observa şi frumoasa grotă Keri, asta dacă te temi de o plimbare cu bărcuţa sau vaporaşul spre aceste peşteri ,,ascunse” în mare. Şi dacă vrei să te distrezi pe ritmuri greceşti te invităm în localurile din centrul suburbiei Bochali, unde vei dansa zorba şi te vei bucura de preparatele delicioase.

Madalina Isar

Oferte speciale Grecia Zakynthos

Hotel Chryssi Akti- de la 229 euro/persoana, transport cu avionul, transferuri, taxe de aeroport platite de agentie, 7 nopti de cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe  www.europatravel.ro , call center  021-9407.

 

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close