Antena 3 CNN Timp liber Turism De ce e Rhodos o insulă extravagantă?

De ce e Rhodos o insulă extravagantă?

De ce e Rhodos o insulă extravagantă?
02 Iun 2014   •   15:55

Nu mică mi-a fost mirarea când am aflat că pe insula Rhodos se află una dintre cele mai mari ferme de struți din Europa. Da, știam că aici sunt plaje nesfârșite cu nisip fin, dar nu știam că această insulă este o ascunzătoare perfectă pentru fluturi, cerbi, struți, țestoase, delfini sau foci. Așa că am pornit în căutarea bizareriilor din Rhodos, care dau farmec și culoare uneia dintre cele mai spectaculoase insule din lume.

Nuante ireale ale marii

Unul dintre cele mai interesante fenomene de pe insulă se întâmplă pe plaja Pefkos. Este un loc uimitor, poate cel mai potrivit exemplu pentru a defini frumusețea naturii. Pe parcurul unei zile întregi culoarea apei se schimbă de atâtea ori încât și dicționarul este nepregătit pentru nuanțele de albastru pe care le creează natura. Plaja are 35 de kilometri de nisp auriu pe care flutură semeț Stegul Albastru, garanția curățeniei și a serviciilor de calitate. Sejur Rhodos Grecia 

Hotel Lomeniz 3* /Rhodos Town-incepand cu 299 euro/persoana, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe  www.europatravel.ro , call center  021-9407.

 

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close