Antena 3 CNN Timp liber Turism Din hotel direct pe plaja!

Din hotel direct pe plaja!

Din hotel direct pe plaja!
11 Iul 2014   •   13:43
Peste plajele Tunisiei ai impresia ca a fost presarat praf de diamante, atat de stralucitor este nisipul auriu in bataia razelor de soare incat ai impresia ca iti ia ochii. Bavaria Tour te duce in vacanta intr-un sejur de vis in minunata Tunisia.

Sousse locul elegant al Tunisiei


Unul dintre cele mai incantatoare orase tunisiene este Sousse, un loc in care se simt cel mai bine influentele europene  si combinatia dintre Orient si Occident.

In antichitate Sousse era denumit Hadrumetum, fiind un port infloritor unde localnicii isi expuneau marfurile. De-a lungul timpului Sousse si-a schimbat denumirea in functie de mai multe perioade: precum vandala, bizantina, ,iar in perioada arab a primit incantatorul nume Susa.

Datorita faptului ca in Sousse viata de noapte si distractiile sunt pronuntate multi cunoscatori o numesc ca fiind ,,Perla Sahelului”. Restaurante, taverne, baruri si magazine toate sunt pline ochi de petrecareti de la asfintit pana la ivirea zorilor.

De la Sousse pana la Sfax se intinde o regiune incantatoare, cu statiuni turistice ,,colorate” si intinderi imense de maslini, aceasta este Sahel.

Hotelurile elegante si luxoase aflate in inima statiunii Sousse indeplinesc orice cerinta a turistilor excentrici, iar din hotel pasesti direct pe plaja cu nisip extra fin, cu ape de un albastru-intens, valuri imense si spumoase si soare stralucitor.

Medina, parte a partimoniului UNESCO

Daca iubesti sa descoperi zonele istorice ale Tunisiei iti recomandam plimbarile prin vechiul oras Medina care face parte din zonele protejate UNESCO.Fiind unul dintre cele mai bine conservate orase istorice din Africa de Nord.

Vei gasi aici numeroase muzee, ziduri fortificate, catacombe, dar si Marea Moschee construita in secolul IX.

Madalina Isar

Oferta Speciala Sejur Tunisia 

Hotel Residence Boujaafar 3*- de la 199 euro/persoana, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti de cazare cu demipensiune, asistenta turistica, Gratuit Asigurarea medicală si storno. Detalii pe www.sejur-circuit.ro  , call center 021.310.75.11

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close