Antena 3 CNN Timp liber Turism Distractie fara margini, la mare, inainte de inceperea scolii

Distractie fara margini, la mare, inainte de inceperea scolii

Distractie fara margini, la mare, inainte de inceperea scolii
04 Sep 2014   •   15:26
O vacanta in statiunea Jupiter, la Hotelul California sau Delta din cadrul CoHotels, va fi una de nota 10, cu servicii de o calitate ireprosabila.  Bucura-te de facilitatile pentru copii si de numeroasele idei de activitati cu care grupul CoHotels isi rasfata invitatii.

Pregatirea pentru scoala incepe din vacanta

Esti inca in dubiu cu privire la o noua vacanta chiar inainte de inceputul scolii? Ei bine, la CoHotels nu trebuie sa-ti faci astfel de griji, pentru ca aici distractia si educatia se imbina numai bine, ba chiar este posibil sa-i faca pe copii sa astepte cu mare interes inceputul scolii.

La Clubul Copiilor, ei vor invata tainele modelajului, picturii, artei origami, dansului si baletului, vor participa la Casa cu Povesti, se vor juca, vor lua parte la spectacole interactive de teatru si vor afla mai multe despre ce inseamna sa fii actor. 

Copiii si parintii se distreaza


In aceasta vacanta nu mai trebuie ca grija si atentia parintilor sa fie acordata exclusiv celor mici. Turistii CoHotels au acces gratuit la gradinita cu baby-sitting, zilnic, intre orele 12 si 23, unde se pot baza pe profesionalismul si seriozitatea personalului.

Copiii se distreaza, asadar, la plaja lor speciala, in parcul de distractii Baby Land si la Clubul Copiilor, iar serile sunt rezervate petrecerilor tematice la care invitati speciali sunt eroi din povesti si desene animate.

In tot acest timp, parintii ii pot supraveghea de la distanta, cel putin la inceput, pana sa fie convinsi ca cei mici au parte de toata atentia si grija de care au nevoie, si pot participa la petrecerile dedicate lor.

Pe terasa hotelului Delta sunt organizate spectacole cu orchestra live, trupe de dans si invitati surpriza, iar la Restaurantul “Cucina Italiana” atmosfera intima este intretinute de canzonetele italiene.

Geanina Ichim

Litoralul pentru toti Jupiter 

Hotel Delta 3*- Tarife incepand cu -199 lei,  6 nopti de cazare, cazare fara mic dejun, intrarea gratuita in Clubul Copiilor, Baby Land si alte activitati pentru cei mici. Detalii pe www.cohotels.ro , Telefon +40 241 73 13 04.

×
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close