Antena 3 CNN Timp liber Turism Dragoste la cote înalte

Dragoste la cote înalte

Dragoste la cote înalte
27 Iun 2014   •   15:33

Cele mai trainice povesti de dragoste se înfiripa la munte, unde peisajul te încurajează la romantism si visare si te face să simti la intensitate maximă orice sentiment, mai ales cel de dragoste.

Nici nu îmi pot imagina o aniversare mai romantică si mai încântătoare decât în lumina caldă a lumânărilor si în compania muzicii ambientale care umple linistea de pe terasa Villei Ermitage. Chiar dacă desfaci sampania în mijlocul zilei sau la lăsarea serii, nu ai cu ce să compari o asemenea atmosferă care inspiră si cel mai pretentios artist al inimilor.

Si dacă nu esti atent, s-ar putea să te trezesti cu incantatorul Cupidon, bătându-ti în geam cu săgeata! La tot acest ”aranjament” admirabil contribuie din plin si locatia, care oferă un sejur romantic la doar 480 de lei. Si  să-ti mai spun un secret: la Villa Ermitaje îndrăgostitii sunt asteptati cu o sticlă de sampanie si o cină romantică la lumina lumânărilor, botezată foarte inspirat ”Le Baiser de Cupidon”.

Cadourile si surprizele se tin lant!

Indragostitii vor fi rasfatati si cu un mic dejun continental, o cină romantică cu antreu, preparate surpriză si un dulce de băcătărie delicios. Unde mai pui că amândoi veti primi câte o băutură aperitiv tot din partea casei.

Chiar dacă veti fi ocupati cu gesturi romantice si declaratii de dragoste, cu sigurantă veti avea timp să vizitati împrejurimile. Dacă, totusi, nu vă îndurati să părăsiti cuibusorul vostru de nebunii, atunci aveti la dispozitie terasa de vară cu o grădină în stil japonez si râu curgător, restaurantul ”A la carte”, ori un Cocktail Bar unde vă puteti delecta cu băuturi rafinate.

Pentru relaxare aveti acces, contra cost, la centrul de refacere, unde puteti face o saună cu infrarosu. Sorbiti un pahar de sampanie într-un jacuzzi cu apă sărată de Praid sau relaxati-vă muschii, lăsându-vă pe ”mâinile” unui fotoliu masant, care oferă un masaj corporal de nota zece.

Carmen Stefan

Sejur Romantic Busteni


Villa Ermitage- 480 Ron / 2 persoane / sejur, 2 nopti de cazare cu mic dejun + cina romantica, cadou o sticla de sampanie. Detalii pe www.villaermitage.ro .

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close