Antena 3 CNN Timp liber Turism Locul din România rupt parcă din peisajele exotice ale Thailandei | Puțini turişti știu de el

Locul din România rupt parcă din peisajele exotice ale Thailandei | Puțini turişti știu de el

România găzduiește un loc asemănător cu peisajele din Thailanda. Plaja din Șuncuiuș pare ruptă din țările exotice. Aici, turiștii se pot bronza sau pot experimenta diferite activități sportive.

Locul din România rupt parcă din peisajele exotice ale Thailandei | Puțini turişti știu de el
Sursa foto: instatravel.ro
de Ioana Mircea    |    21 Sep 2022   •   23:55

România găzduiește unele dintre cele mai frumoase locuri din lume. Este și cazul plajei sălbatice de la Șuncuiuș, aflată în inima munților Bihor. Modul în care muntele întâlnește apa este rupt parcă din peisajele exotice din Thailanda.

Plaja amenajată cu nisip fin ca la mare este situată în mijlocul naturii, la poalele munților Pădurea Craiului din Parcul Natural Apuseni, pe cursul mijlociu al râului Crișul Repede.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Turiștii își pot petrece aici timpul liber, relaxarea fiind garantată de peisajul de excepție și al numărului limitat de locuri disponibile, ceea ce face ca aglomerația să dispară din cadru.

Cei care vizitează această zonă pot opta și pentru rafting pe Crișul repede sau via ferrata, sau se pot delecta la trasee cu o băură răcoritoare, potrivit instatravel.ro.

×
Subiecte în articol: Bihor Thailanda
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close