Antena 3 CNN Timp liber Turism Malta, tara de neuitat!

Malta, tara de neuitat!

Malta, tara de neuitat!
15 Mai 2014   •   15:34

Cand spui ,,Malta” te gandesti la grupul acela de insulite stancoase concentrate in mijlocul marii Mediterane, care te incanta cu templele stravechi construite de giganti din spusele unor cercetatori, sau de extraterestri din vorbele localnicilor. Oricare ar fi adevarul despre ele, cu siguranta te vor incanta.

Iubeste Malta asa cum este ea!

Nu conteaza pentru ce anume iubesti Malta, este important ca o iubesti exact asa cum este ea... cu plajele sale stancoase, cu golfurile sale salbatice sau cu zonele si pietele aglomerate, este locul pe care nu ai cum sa il uiti niciodata!

Numeroase cladiri monumentale si centre culturale, biserici si bazilici impresionante adapostite intr-un singur loc, in Malta. In ce tara vei mai gasi atat de multe locuri speciale pe care sa le vizitezi?

Insula Manoel cu apele sale limpezi si cu fortul Manoel care domina intreg golful Marsamexett, eleganta suburbie Sliema cu restaurantele luxuriante si cinemaurile in aer liber, distractivul St.Julian`s cu golful sau Balluta si biserica somptuoasa Mount Carmel, centrul petrecerilor nocturne sau istorica Mosta cu enorma sa biserica cu o cupola care se impune in fata celor 15.000 de locuitori ai orasului sunt doar cateva din locurile care te vor vraji.

Eleganta Valletta construita cu scopul de aparare

Intreaga Malta este considerata o fortareata, insa capitala sa, Valletta este de o frumusete covarsitoare, neegalata de nici un alt oras din lume. Portul sau lunguet, zidurile impunatoare cu bastioane, forturi si catedrale, o capodopera a stilului Cavalerilor Maltezi in gen baroc, intrata in orasele protejate de UNESCO, te vor delecta si captiva cu siguranta. Nu rata petrecerile si festele care se tin in acest oras, vei fi impresionat de cat de superbe sunt artificiile date in diferitele sarbatori malteze.

Early Booking Malta

 

Hotel Excelsior 5* - de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel– 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92

 

 

Madalina Isar

 

×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close