Antena 3 CNN Timp liber Turism Memento Kassiopi, resortul înconjurat de plaje idilice

Memento Kassiopi, resortul înconjurat de plaje idilice

Memento Kassiopi, resortul înconjurat de plaje idilice
21 Aug 2015   •   10:46
Realizat în comuniune cu natura, complexul Memento este cea mai inspirată alegere dacă tânjești după vacanța perfectă, de care să-ți amintești de fiecare dată cu drag.

Situat la câteva minute de centrul fermecător al satului Kassiopi, resortul se întinde pe un deal plin de măslini, citrice, leandri și chiparoși. E atât de frumos, că nu prea-ți vine să pleci la plimbare. Nu ezita totuși să pornești pe străduța ce coboară către port, locul te va surprinde cu  magazinele cochete, zona de promenadă și tavernele tradiționale.

Portul este cochet și te conduce către o colină de unde poți privi spre paradis. Coboară dealul și vei avea parte de o surpriză de proporții: trei plaje intime așteaptă tăcute să le fie recunoscută frumusețea. Cea mai arătoasă este cu siguranță Bataria, cochetă, cu un aer ușor sălbatic datorat micuțelor pietricele albe, oferindu-ți peisaje sublime asupra coastei Albaniei. La Kanoni ajungi imediat din Bataria. Este mult mai pitorească și mult mai liniștită, încadrată de pietricele albe, iar intrarea în apele precum cristalul se face lin. În schimb, Pipitos, un loc flancat de stânci argintii uriașe, care se nasc din apa sărată a Mării Ionice, este perfectă dacă te pasionează scuba-diving-ul sau snorkeling-ul.

Memento Kassiopi nu este totuși recunoscut doar pentru vecinătatea sa cu plajele boeme. Locația, extrem de prietenoasă cu cei mici, îți pune la dispoziție zone dedicate atât adulților, cât și juniorilor. Cinci piscine exterioare, dintre care una pentru copii, un teren de tenis, o sală de forță, o saună, o zonă cu baruri, unde se organizează diverse evenimente speciale, un spațiu de joacă cu baby-sitting pentru cei mai mici membri ai familiei, restaurante a la carte, o bibliotecă unde poți citi în tihnă și grădini elegante... Ce îți poți dori mai mult de la o vacanță în Corfu?

 

de Mădălina Isar

Sejur Corfu

Hotel Memento Kasioppi Resort 4* - de la 469 euro/persoana/sejur, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul- Bucuresti/Cluj-Napoca, transfer aeroport-hotel-aeroport; asistenta turistica in limba romana. Detalii pe www.christiantour.ro  sau la telefon 021.270.00.99.

×
Parteneri
Un nou val de praf Saharian vine peste România
x close