Antena 3 CNN Timp liber Turism Minuni arhitecturale în Istanbul!

Minuni arhitecturale în Istanbul!

Minuni arhitecturale în Istanbul!
22 Iun 2014   •   15:33

Turcia este una dintre cele mai iubite tari din lume, si nu spun acest lucru doar de dragul de a promova o destinatie turistica, ci pentru ca cifrele vorbesc de la sine, si demonstreaza ca acei mii de calatori care aleg aceasta tara an de an, pentru un sejur sau cateva zile de vacanta o fac sa fie atat de speciala.

Un circuit de ,,zece stele”


Iti propunem ca in aceasta vara sa te relaxezi intr-un circuit de ,,zece stele” catre unul dintre cele mai frumoase orase din Turcia si anume, Istanbul, unde vei avea ocazia sa vezi cele mai incantatoare constructii cu arhitecturi impresionante si unice in lume, parte a patrimoniului mondial UNESCO, si multe alte zone frumoase.

Circuitul te va duce catre Moscheea Selimiye din Edirne, si vei ramane impresionat de numarul ,,nesfarsit” de ferestre, nici mai mult nici mai putin de 999, iar in Istanbul vei ramane frapat de Moscheea Albastra, pentru ca aici te vei reincarca spiritual pentru ca seara sa ai parte de cea mai frumoasa petrecere pe ritmuri orientale cu cadane si ,,printi” si delicii traditionale.

Vei avea la dispozitie strazi intregi incarcate cu lucruri si suveniruri, bazare imense, precum Marele Bazar si Bazarul Egiptului de unde iti poti achizitiona numeroase haine, suveniruri, obiecte de decoratiuni si de cult si o multime de condimente.

Croaziere incantatoare

Dar de o croaziera pe Bosfor ce ai spune?

Vei parcurge un traseu interesant pe malul European, spre cel de al doilea pod peste Bosfor si anume, Fatih Sultan Ahmet,  si te vei intoarce pe partea asiatica. Vei fi impresionat de podul Galata si Turnul Galatei, de impresionantul palat Topkapi, dar si de palatul Dolmabahce. Iar daca iti plac foarte mult croazierele poti ,,inainta” pe ape incantatoare spre Insula Printului, pe strazile careia te vei putea plimba cu trasura si vei gusta din preparatele traditionale.

Madalina Isar

Circuite 2014 – Istanbul Turcia 

Circuit 5 zile- Hotel Nizam 3* -incepand cu 99 euro + 279 lei/persoana, 4 nopți cazare cu mic dejun, transport cu autocarul, asistenta turistica, cadou Croaziera pe Bosfor. Detalii pe  www.europatravel.ro  , call center  021-9407.

 

×
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close