Antena 3 CNN Timp liber Turism Nei Pori, destinatia ideala pentru toti romanii!

Nei Pori, destinatia ideala pentru toti romanii!

Nei Pori, destinatia ideala pentru toti romanii!
13 Iun 2014   •   13:55

Statiunea Nei Pori din regiunea Pieira, Grecia este o oaza de liniste si frumusete pentru orice gust si orice varsta gata sa te impresioneze in fiecare an. Nu cred ca mai este nevoie sa descrii cu lux de amanunte ce gasesti aici, pentru ca nu exista turist care sa nu cunoasca superba statiune greceasca.

In Nei Pori timpul curge agale

Nimic nu pare sa deranjeze linistea ce domneste din totdeauna in Nei Pori, nu cluburi zgomotoase si taverne unde muzica pare ca sparge difuzoarele, nu tu tipat de om sau zgomote si frenezie, pentru ca in acest loc Zeii au presarat praf de stele si impreuna cu pacea a rezultat frumusetea statiunii!

Aici timpul curge agale, iar daca te grabesti undeva, ei bine nu ai sa ajungi la timp pentru ca vei fi retinut de tot ce inseamna Grecia, plaje intinse si curate, cu nisip fin alb, ape limpezi albastrui, muntele verde si padurile de cedri te vor ademeni.

In trecut Nei Pori a fost un sat de pescari aproape uitat de lume, localnicii se descurcau cum puteau, prima ocupatie fiind pescuitul si agricultura, insa odata cu trecerea timpului a devenit o adevarata oaza de relaxare, pace si iubire, o statiune ultra moderna cu tot ceea ce isi poate dori un turist de la viata! Hoteluri luxoase, zone curate, ape incantatoare, restaurante elegante si traditii, care inca se mentin ca in prima zi.

Preparate traditionale grecesti in restaurante elegante


Nu te astepta ca in Nei Pori sa gasesti cluburi in care rasuna muzica buna in orice loc pentru ca daca vrei asta trebuie sa faci o excursie catre Skiathos sau Paralia, aici singura muzica de bun gust este cea greceasca care se aude pe fundal in orice loc vei pasi.

Te invitam in tavernele presarate pe malul marii sa gusti din preparate grecesti, daca iti faci griji ca nu ai sa nimeresti ceva gustos pentru ca nu cunosti greaca, ei bine in majoritatea locurilor vei gasi meniuri scrise in romana, datorita numarului mare de romani care isi petrec vacantele de vara in fiecare an in acest loc. Asa ca hai in Nei Pori sa te relaxezi!

Madalina Isar

Sejur Nei Pori Grecia 

Vila Ocean Hills 2*- de la 3 euro/persoana, transport individual, cazare fara masa, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro  , call center  021-9407.

×
Parteneri
Ultima imagine cu cei 3 români în Italia, înainte de a fi înghiţiţi de ape
x close