Antena 3 CNN Timp liber Turism O experiență unică cu Microlight Flight!

O experiență unică cu Microlight Flight!

O experiență unică cu Microlight Flight!
06 Apr 2014   •   22:16

Descoperă peisajul îndrăzneț al Maltei de sus și bucură-te de un zbor fantastic alături de instructorii calificați de la bordul micuței mașinării.

 

 

O experiență unică și distractivă

O călătorie cu micuța aeronavă ultra ușoară - Microlight Flight – este o experiență inedită care te face să te simți liber ca păsărea cerulului. Poți încerca chiar și tu să pilotezi dacă nu ești prea ocupat să imortalizezi peisajele, fotografiind monumentele peste care vei zbura. Vei putea observa construcțiile arhitecturale impresionante: Palatul Marilor Maeștri, Catedrala Sfântul Ioan, Muzeul de Artă sau peisajele inedite ale Grădinei Barakka. Dacă îți dorești să încerci o asemenea activitate noi îți recomandăm să zbori cu aeronava colorată Apollo Delta Jet 2, iar dacă îți dorești ceva tradițional o poți face ,,navigând la bordul” unui Ikarus C42B.

 

Poți învăța cum să pilotezi o astfel de aeronavă și în același timp să te bucuri de peisajele insulei Malta, Gozo sau Comino, poți oberva Templele Megalitice, Mdina - vechea capitală a Maltei, sau te poți răsfăța privind laguna albastră cunoscută pentru apa ireală de un albastru turcoaz cristalin.

 

 

Recomandări pentru aventurieri

O astfel de plimbare este recomandată celor cu vârste de peste 14 ani, cu o limită de greutate de 90 de kg, care nu au probleme cardiace. Suma pe care trebuie să o plătești variază în funcție de cât de mult îți dorești să explorezi zonele malteze, spre exemplu, pentru o jumătate de oră trebuie să plătești 70 de euro, în timp ce pentru o oră nu mai mult de 120 de euro.

 

Early booking Malta

 

Hotel Bella Vista 4* - de la 299 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel – 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92

 

 

Mădălina Isar

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close