Antena 3 CNN Timp liber Turism Orasul medieval plin de turisti!

Orasul medieval plin de turisti!

Orasul medieval plin de turisti!
27 Mai 2014   •   15:49

Zgomot de palmieri trosnind in bataia vantului, valuri care se sparg de malurile inalte si o briza relaxanta pe care o poti mirosi… in Rhodos. Laguna Albastra daruita de natura oamenilor  este ca un film exotic in care principalul personaj esti chiar tu!

Cand te gandesti la frumoasa insula Rhodos parca iti vin in minte sute de imagini care mai de care mai colorate si mai dragute, din care nu stii pe care sa o alegi. Unul dintre atuurile insulei este faptul ca aici se combina atat de frumos si de bine elementele naturale, laguna, marea, plaja cu orasele agitate moderne, dar si foarte vechi din timpuri cavaleresti.

Orasul vechi din Rhodos

Iti recomandam sa vizitezi un frumos oras medieval. Orasul vechi din Rhodos nu este asa cum poate te-ai gandit, cu case aproape darapanate, fara locuri in care sa te distrezi si relaxezi, este de fapt un adevarat centru in care imediat dupa miezul noptii distractia este in toi.

Strazile lungi si inguste si bulevardele luminate se aglomereaza pana la refuz de turistii petrecareti atrasi de mirajul epocilor trecute, imbinate perfect in ,,viitor”.

Casele medievale in care traiesc aproape 6000 de locuitori se mandresc cu frumoasele cladiri incarcate cu amintirile Cavalerilor Ioaniti, in care candva ei isi aveau locuintele.

Cladirile frumos reabilitate, inca pastreaza parfumul epocilor trecute si inca sunt impartite in doua, in prima parte se afla cladirile oficiale protejate de ziduri fortificate, si anume Castello, iar in cealalta parte, numita Chora sunt locuinte, unde iti poti lua chiar si tu o casa de vacanta!

Plimbari pe Limani Mandrakiou

Avand un aer romantic medieval, vei fi incantat chiar de simplele plimbari in acest loc. Iti recomandam insa sa iti indrepti pasii catre portul Mandraki, numit si Limani Mandrakiou,  fiind intesat cu foarte multe povesti si legende. Vei putea sa gusti din preparatele bucatariei grecesti pentru ca aici se gasesc foarte multe restaurante si taverne luxoase.

Madalina Isar

Sejur Rhodos Grecia 

Hotel Venus 3*/ Rhodos Town -incepand cu 199 euro/persoană, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe  www.europatravel.ro, call center  021-9407.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close