Antena 3 CNN Timp liber Turism Paceville, Mecca distracţiei în Malta

Paceville, Mecca distracţiei în Malta

Paceville, Mecca distracţiei în Malta
17 Noi 2013   •   19:31

Cartierul mic, dar plin de viaţă de lângă St, Julian, este centrul distrcţiei de pe insulă. Plin de cluburi şi baruri, are oferte pentru toate gusturile muzicale, de la R&B, hip hop la salsa şi rock.

 

Paceville este un fel de Mecca a distracţiei în Malta. Înţesat de baruri, cluburi, discoteci, cazinouri, cinematografe şi parc de distracţii, este locul unde turiştii şi localnicii vin să se distreze şi să fie văzuţi. Majoritatea cluburi din Paceville au intrarea liberă şi sunt deschise până spre dimineaţă.

 

Sky Club este unul dintre cele mai mari cluburi indoor de pe insulă şi este deseori gazda unor mega evenimente şi concerte. Cu o suprafaţă de peste două mii de metripătraţi, poate primii peste trei mii de invitaţi. Fii pregătit pentru un sistem extraordinar de sunet şi lumini, 30 de ecrane LCD şi ring de dans de 330 de metri pătraţi!

 

Havana este cel mai bun club de soul, hip hop şi R&B din Malta. Clubul ocup[ două etaje, are şase baruri, ringuri de dans mari, rotunde şi paote primi trei mii de oameni! O parte a clubului, numită Flashback, are muzică din anii ‘60, ‘70, ‘80 şi ‘90, aşa că în acest club chiar sunt satisfăcute toate gusturile.

 

Shadow Lounge este un club trendy, foarte căutat în weekend. Aici poţi asculta cele mai recente mix-uri house. Interiorul este modern, cu plasme mari, trei baruri, un patio şi o terasă.

 

Smooth Jazz este singurul jazz bar din Malta, situat în zona liniştită din Paceville. Aici poţi să te relaxezi în atmosfera plăcută, ascultând diverse tipuri de jazz  sau delectându-te cu sesiuni de jazz interpretate de celebrităţi locale şi internaţionale. Dacă vrei o noapte liniştită, Smooth jazz este locul perfect! De Catalina Alberti

 

Revelion Malta

De la 359 euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 5 nopţi cazare în hotel de 4*, mic dejun, asistenţă turistică. Malta Travel, Tel. 021/318.59.93, www.malta.ro

 

 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close