Antena 3 CNN Timp liber Turism Palma de Mallorca, capitala distracţiei

Palma de Mallorca, capitala distracţiei

Palma de Mallorca, capitala distracţiei
22 Mar 2016   •   16:53
Mallorca este un adevărat magnet pentru tinerii din toate părţile lumii care vin aici să petreacă alături de maeştrii distracţiei de noapte, susţinută de DJ în zeci de cluburi, puburi şi baruri care oferă programe de divertisment pe placul tuturor oaspeţilor ce le trec pragul.

Faimoasele cartiere ale distracţiei

Palma de Mallorca, capitala celei mai mari insule spaniole de pe coasta Mediteranei, este chiar polul distracţiei, având zone distincte, renumite pentru viaţa de noapte fulminantă. Odată cu lăsarea serii, se dă startul celor mai energice petreceri, vibrând pe ritmul muzicii live, şi ringuri uriaşe de dans.

Una dintre cele mai populare astfel de zone este La Lonja, un labirint de străzi înguste plin cu restaurante, cafenele, baruri şi cluburi de noapte pentru toate gusturile. Aici vei găsi câteva dintre cele mai cool localuri, datorită clădirilor în care sunt găzduite.

Nu ezită să intri în Abaco Cocktail Bar, un adevărat obiectiv turistic, poziţionat într-un palat din secolul al XVI-lea, frumos decorat cu fructe şi flori, iar fundalul sonor este asigurat de arii de muzică clasică, care te vor face să te simţi în altă epocă.

Trecerea dinspre tradiţional spre cosmopolit

Continuă-şi traseul pe Paseo Mallorca, unde vei găsi un alt local foarte popular printre turişti, Blue Jazz Club, care atrage datorită poziţionării superbe la ultimul etaj al Hotelului Saratoga, cu seri de muzică live în weekendurile prelungite din Mallorca, de joi până duminică, cu intrare liberă şi, bonus, o vedere splendidă asupra oraşului.

Nu departe de aici, vei găsi vechiul cartier Santa Catalina, care mai păstrează parcă ceva din farmecul de odinioară, deşi atmosfera reală este aceea a unui sat plin de viaţă, cu elemente moderne, localuri elegante şi restaurante cu cele mai diversificate bucătării, de la spaniol şi italian, la japonez, libanez, indian sau thailandez.

 

de Geanina Ichim

Sejur Mallorca

Hotel LTI Fashion Nautic 4*- de la 599 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul,  transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

×
Parteneri
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close