Antena 3 CNN Timp liber Turism Petreceri cu fast in Malta!

Petreceri cu fast in Malta!

Petreceri cu fast in Malta!
13 Mai 2014   •   17:25

In Malta, petrecerile sunt la ordinea zilei… Festa cu artificii colorate, petreceri glamour cu mese intinse si pline cu bunatati malteze, si sarbatori religioase cu procesiuni si fanfare. Pe langa bogatele peisaje marine cu plaje de culoarea mierii si roci impunatoare care seaman cu gigantii, Malta este o ,,bomba cu sarbatori” gata sa explodeze in fiecare saptamana.

Sarbatoarea malteza Mnarja


Una dintre cele mai iubite sarbatori malteze in care se organizeaza petreceri fastuoase si procesiuni cu torte si fanfare este Mnarja, ziua Sfintilor Petru si Pavel. Daca te afli in Malta pe data de 29 iunie vei fi impresionat de artificiile care vor ,,exploda” pe cerul intunecat, dar si de mancarurile si preparatele delicioase tipic malteze.

Decoruri speciale pentru Festa

Malta este tara cu foarte multe biserici, de aceea aproape in fiecare weekend se sarbatoreste ziua unor Sfinti…

Decorurile impresionante pe care le pun la cale maltezi sunt impresionante. Casele sunt decorate cu buchetele de flori proaspete, statui si bannere stau de veghe la porti, in timp ce pe strazi se pun la cale ultimele detalii: scene pe care se vor sustine concerte sau piese de teatru.

Locuitorii maltezi imbraca cele mai frumoase straie de sarbatoare si se strang cu totii in centrele oraselor pentru a sarbatori in moduri total diferite fata de romani. Muzica, mancarea si focul de artificii fac din aceasta tara locul de vis pe care trebuie sa il vezi macar o data in viata.

 

Early Booking Malta

Hotel Excelsior 5* - de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel– 15 ani (www.malta.ro ), 021/318.59.92

 
Madalina Isar


 

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close