Antena 3 CNN Timp liber Turism Cea mai scumpă plajă din Italia. Fiecare zi petrecută aici costă 1.010 euro!

Cea mai scumpă plajă din Italia. Fiecare zi petrecută aici costă 1.010 euro!

În Italia există o plajă de lux care oferă o experiență de neuitat. Fiecare zi petrecută aici costă peste 1.000 de euro.

Cea mai scumpă plajă din Italia. Fiecare zi petrecută aici costă 1.010 euro!
Sursa foto: Getty Images I AleksandarGeorgiev
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iun 2023   •   21:58

Cea mai scumpă plajă din Italia este în Pescoluse, în Salento: 1.010 euro pentru o zi la plajă la Cinque Vele Beach Club.

Cu 1.010 euro pe zi, te poți bucura de o zi de relaxare. Plaja se întinde pe o fâșie lungă și îngustă de nisip alb, cu vedere la apele cristaline ale mării.

La Cinque Vele Beach Club vei găsi corturi de lux amplasate strategic pentru a-ți oferi o priveliște minunată. De asemenea, poți alege să te relaxezi în corturile mai retrase, printre copaci și peluze.

Pentru prețul menționat, vei beneficia de un foișor spațios, echipat cu zone de relaxare, mese și patru paturi king size deosebit de confortabile. Prosoapele pentru plajă sunt asigurate și poți savura un aperitiv răcoritor cu fructe și băuturi spumante, scrie stiridiaspora.ro.

Potrivit datelor Codacons, care au analizat tarifele unităților de plajă din Italia și au creat o hartă a costurilor și serviciilor, "Le Cinque Vele Beach Club" a fost desemnat cel mai scump lido din Italia.

Citeşte şi: Bodrum, luxul suprem de pe riviera turcească pentru turiştii care vor relaxare şi peisaje spectaculoase

×
Subiecte în articol: plaja Italia Cinque Vele Beach Club
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close