Antena 3 CNN Timp liber Turism Preţuri de la 52 lei pe noapte, în programul "Litoralul pentru toți". Perioada până la care românii au reducere de 70% la cazare

Preţuri de la 52 lei pe noapte, în programul "Litoralul pentru toți". Perioada până la care românii au reducere de 70% la cazare

Astăzi începe programul "Litoralul pentru toți", iar preţurile pornesc de la 52 de lei pe noapte de persoană şi pot ajunge până la 200 de lei pe noapte.

Preţuri de la 52 lei pe noapte, în programul "Litoralul pentru toți". Perioada până la care românii au reducere de 70% la cazare
Sursa foto: Hepta | MMA / Vlad Stan
de Georgiana Adam    |    22 Mai 2023   •   08:40

Tarifele sunt pentru un hotel de trei stele, iar costul este cu până la 70% mai mic decât în timpul sezonului estival.

Programul "Litoralul pentru toți",  lansat de Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), începe cu preţuri de la 52 de lei pe noapte de persoană.

Programul se desfăşoară în perioada 22 mai-18 iunie.

Până astăzi, s-au înscris în program 25 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoralul românesc, care pun la dispoziția turiștilor, cumulat, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte. 

Pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile.

Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, dar turiștii pot face deja rezervări de sejururi pentru acest program. Pot achita şi cu vouchere de vacanţă.

Programul "Litoralul pentru toți" se află la ediția cu numărul 42 și este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

×
Subiecte în articol: litoralul pentru toti cazare litoral mare
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close