Antena 3 CNN Timp liber Turism Reacția unui cuplu din America, după ce a vizitat Castelul Peleș: ”Arată precum castelul lui Dracula. O experiență uimitoare”

Reacția unui cuplu din America, după ce a vizitat Castelul Peleș: ”Arată precum castelul lui Dracula. O experiență uimitoare”

Americanii descoperă cu surpriză frumusețea României și se arată de-a dreptul impresionați de castelele din România. Este și cazul cuplului Melissa și Rishi, care au rămas surprinși de frumusețea Castelului Peleș, despre care susțin că arată ca locuința lui Dracula.

Reacția unui cuplu din America, după ce a vizitat Castelul Peleș: ”Arată precum castelul lui Dracula. O experiență uimitoare”
Sursa foto: Captură video Youtube
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Oct 2023   •   10:02

În 2023, Melissa și Rishi au lăsat în urmă viața din Seattle (SUA) pentru a explora lumea. Ei și-au deschis un canal de Youtube intitulat Kinetic Passports, prin care își împărtășesc experiențele avute în jurul lumii.

Recent, cei doi vloggeri americani au ajuns și în România, unde au vizitat Sanctuarul de Urşi de la Zărneşti, Castelul Peleș, Castelul Bran și Transfăgărășanul.

@kineticpassports We saw so many amazing sites in Romania, but driving the Transfăgărășan takes first place?on our list of favorites. Don’t miss it if you visit! #travelromania #romania #transylvania #transfăgărășan #travelcouple #traveltiktok #ontheroad #roadtrip #beautifuldrive ♬ original sound - kineticpassports

Americanii au rămas profund impresionați de Castelul Peleș din Sinaia, despre care spun că este „unul dintre cele mai frumoase și pitorești castele din România”.

Melissa și Rishi au considerat că Peleșul arată ca un „castel al lui Dracula”, deși știau că Branul este socotit casa sângerosului domnitor Vlad Țepeș, devenit personaj de legendă.

”O experiență uimitoare!”

Înainte de a intra în Castelul Peleș de la Sinaia, cei doi au fost suprinși de cât de îngrijite erau grădinile, de statuile frumoase, de arhitectura castelului și de peisajul pitoresc al zonei. „Aceasta este colecția de arme a regelui Carol I. Ai armuri, arme, multe săbii. Este destul de incredibil”, remarcă Melissa.

Le-a plăcut foarte mult parterul și etajul I al Castelului Peleș, dar au fost dezamăgiți de cel de-al doilea etaj.

”Dacă ați cumpărat bilete pentru toate cele trei etaje, trebuie să începeți de la primul etaj (parter), mergeți la al treilea și apoi reveniți la al doilea”, mai spune Melissa.

@kineticpassports Peleș Castle is an absolute treasure. Located just outside of Transylvania, it has a rich history that matches its opulence. Here’s what we learned as well as a pro tip for visiting the castle. #travelblogger #travelromania #romania #pelescastle #transylvania #travelcouple #travelgram #travel #budgettravel #kingcarolii #castle #palace #history #brashov #sinaia #ontheroad #carpathianmountains #carpathiangram #achristmasprince #traveltiktok ♬ Medieval European castle, aristocratic waltz(935751) - Berg

La finalul turului, cuplul de vloggeri din SUA s-a declarat cucerit de Castelul Peleș: ”A fost pur și simplu absolut uimitor. Arta este frumoasă și complicată. O experiență uimitoare”.

Surprinși de Sanctuarul de Urși de la Zărnești

Melissa și Rishi au rămas impresionați și de Sanctuarul de Urși Libearty din Zărnești (Brașov). „Ceea ce fac oamenii acolo este extraordinar”, a fost reacția turiștilor americani.

Melissa și Rishi au împărtășit pe Youtube poveștile incredibile ale urșilor din rezervație, care au găsit o a doua șansă la viață în acest sanctuar.

”Se poate vedea dragostea și grija pe care le primesc din partea echipei dedicate de aici”, au mai adăugat aceștia.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close