Antena 3 CNN Timp liber Turism Relaxare la mare în România

Relaxare la mare în România

Relaxare la mare în România
13 Iun 2014   •   16:36

Cine nu îşi doreşte o vacanţă în care pur şi simplu tot sejurul să se relaxeze, să se lase purtat de vise pe sezlonguri, sub umbreluţele colorate, ascultând valurile Mării Negre care se sparg de ţărm, clinchetele râsetelor de copii şi ţipetele pescăruşilor, pe una dintre micuţele plaje ale staţiunii Cap Aurora?

Un loc perfect pentru relaxare

Cu siguranţă vrei să adaugi la capitolul ,,relaxare” un loc de cazare cu adevărat confortabil, care pune la dispoziţia ta şi a celor mici atât de multe oferte şi surprize, încât te vei simţi ca-n sânul lui Adam.

Hotelul California din Cap Aurora este cea mai inspirată alegere pe care o poţi face, pentru că aici copiii şi părinţii se simt cel mai bine. Te poţi distra la diferitele petreceri tematice pentru copii, organizate în cadrul Cohotels, sau îi poţi lăsa pe cei mici la Baby Land, unde vor fi atent supravegheaţi de către angajaţii hotelului, pentru ca tu să stai fără grijă.

Plimbări prin împrejurimi

Între timp poti merge să descoperi imprejurimile, cum ar fi încântătoarea pădure Comorova, unde poţi să pregăteşti un mic picnic, în mijlocul peisajelor verzi, alături de partenerul tău... Sau poţi să fotografiezi lacul Tismana când apune soarele.

Dacă îţi plac sporturile, te invităm la o partidă de tenis sau golf pe terenurile special amenajate din Jupiter... Sau, de ce nu? Te poftim la scufundări în apele albastre ale staţiunii. Poţi închiria chiar şi un cal de la herghelia aflată în apropierea staţiunii, aşa că nu ai cum să te plictiseşti nici o secundă aici.

Nu uita că la Cohotels beneficiezi de distracţie gratis, pentru că în fiecare seară terasa hotelului Delta te aşteaptă cu petreceri şi concerte. Teatrul de Vară are un repertoriu irezistibil, vei dori sa vezi toate piesele împreună cu cei mici, sau cu bunicii, pentru a te amuza pe cinste.

Madalina Isar



Sejur Jupiter-Litoralul pentru totiHotel California 3*– 199 lei/sejur de 6 nopți cazare fără mic dejun în perioada 1.06. – 20.06. Detalii la Cohotels (www.cohotels.ro   ), Telefon +40 241 73 13 04

 

×
Parteneri
Vine vara în România! Prognoza meteo pentru luna iunie
x close