Antena 3 CNN Timp liber Turism Rhodos, insula fluturilor

Rhodos, insula fluturilor

Rhodos, insula fluturilor
21 Aug 2015   •   15:20
Cea mai însorită insulă grecească este o destinație perfectă dacă ești pasionat de istorie. Poziționată într-un cadru natural divin, înconjurată de plaje cu nisip fin sau prundiș și flancată de păduri de pini care coboară până la țărm, Rhodos te cucerește prin diversitate.

Rodos Town, orașul împărțit în trei

Antic, medieval sau modern? Care parte a orașului vrei să o explorezi prima dată? În zona antică zărești ziduri de apărare și porțile fortificate ale fostului oraș. În cea medievală așteaptă tăcute castelele Cavalerilor Ioaniți și casele în stil venețian, în timp ce zona modernă te încântă cu un port exotic și resorturi luxoase. În orice punct al orașului te-ai afla ai parte de peisaje care îți taie respirația... Capitala insulei este echivalentul vacanțelor... pline, în care nu ai timp să te plictisești.

Lindos, așezarea cu case albe

Dominată de Acropole, Lindos este așezarea care te surprinde cu ale sale clădiri zugrăvite în alb strălucitor, cu străzi strâmte cât un braț, și al său aer istoric. Satul este unul pitoresc în stil rodian, este cochet și se laudă cu plaje idilice cu nisip fin și ape azurii.

Faliraki, o stațiune animată

Turistul însetat de petreceri tematice va găsi în Faliraki o mulțime de cluburi elegante, resorturi de lux, dar și localuri tradiționale. Stațiunea este renumită în rândul tinerilor petrecăreți și aleasă în special de către cei dornici de aventuri. Vei găsi aici un parc de distracții acvatice- cel mai mare din Europa, plaje amenajate cu șezlonguri și beach baruri, dar și un parc cu tematică istorică.

 

de Mădălina Isar

Sejur Rhodos 

Hotel Luxury Suites 4*- de la 475 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332.

×
Parteneri
Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu
x close