Antena 3 CNN Timp liber Turism Managerul unui hotel de lux din Dubai: "România este una dintre cele mai frumoase ţări europene în care am fost, dar nu ştiţi să o promovaţi"

Managerul unui hotel de lux din Dubai: "România este una dintre cele mai frumoase ţări europene în care am fost, dar nu ştiţi să o promovaţi"

Managerul unui hotel de lux din Dubai: "România este una dintre cele mai frumoase ţări europene în care am fost, dar nu ştiţi să o promovaţi"
de S.T.    |    13 Noi 2015   •   19:15

”Am avut mai multe vacanţe în România –de fiecare dată când mă duc acolo, le spun spun prietenilor mei români că sunteţi un pic în urmă în ce priveşte modul în care vorbiţi despre ţara voastră şi în ce priveşte promovarea turistică. România este una dintre cele mai frumoase ţări europene în care am fost”, a declarat pentru Business Magazin Khalid Saeed, managerul Habtoor Grand Beach Resort&Spa, un hotel de cinci stele din Dubai.

Saeed spune că preferă România ca destinaţie de vacanţă datorită staţiunilor montane şi litoralului, pe care le-a vizitat. ”Am mâncat în restaurante frumoase în munţi, în unul dintre acestea am mâncat pentru prima oară carne de căprioară, vânată chiar în aceeaşi zi de personalul localului.”

Saeed are şi câteva reproşuri faţă de modul în care românii îşi promovează ţara. ”De fiecare dată când ieşiţi în străinătate şi vorbiţi despre ţara voastră, nu descrieţi lucrurile astfel încât să ajute industria turismului”, este unul dintre lucrurile remarcate de Saeed. 

Mai multe, pe businessmagazin.ro.


 

×
Subiecte în articol: România turism romania
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close