Antena 3 CNN Timp liber Turism Santorini, o oaza de frumusete!

Santorini, o oaza de frumusete!

Santorini, o oaza de frumusete!
26 Iun 2014   •   16:03

Insula Santorini este una dintre destinatiile de top din Grecia, fiind locul incununat cu romantism si frumuseti la orice colt. Tu cum ai descrie in cateva cuvinte cea mai minunata destinatie de vacanta?

Santorini, locul care te vrajeste

Pasionatii de fotografii vin in Santorini vrajiti de frumusetea oraselor si in special pentru a imortaliza cele mai colorate apusuri de soare. Daca si tu iubesti fotografiile iti recomandam sa vizitezi capitala insulei, Fira. Aici vei putea vizita cele mai multe muzee si biserici de pe intreaga insula, dar si un sit istoric renumit.

Datorita plajelor ,,acaparate” de imensitatile de roci de culoare gri inchis, a padurilor de pin care ,,pazesc” casele vopsite intr-un alb stralucitor si a zonelor incarcate de istorie nu cred ca exista om pe lume care sa nu iubeasca acesta insula.

Destinatia de vacanta ideala

In Santorini vei fi ametit de frumusetea oraselor, precum Oia, aici ai impresia ca stancile ,,navalesc precum turcii” in apele albastre ale marii, iar bunatatile pregatite de catre sateni sunt atat de bune incat iti vine sa te lingi pe degete. Oia este destinatia aleasa de catre indragostiti, boemi si artisti, fiind un loc linistit ziua, un fel de oaza de relaxare pictat in nuante aurii si rosii, in timp ce noaptea se umple de petrecareti care ,,gonesc” in cautarea distractiilor.

Nicaieri in intreaga lume nu vei mai da peste asa oameni cu un stil de viata atat de sanatos, cu un optimism si o placere de a sarbatori viata. 

In Firostefani stancile sunt atat de abrupte incat ai impresia ca ai sa pici in mare in orice secunda, de aici poti admira cel mai bine vulcanul, dar si o incantatoare panorama asupra marii.

Madalina Isar

Sejur Santorini Grecia 

Hotel Anemones 3* /Kamari- de la 460 euro/persoana, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti de cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe  www.europatravel.ro , call center  021-9407.

×
Parteneri
Avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii!
x close