Antena 3 CNN Timp liber Turism Seri de vară în Larnaca. Explorează cea mai veche așezare din Cipru

Seri de vară în Larnaca. Explorează cea mai veche așezare din Cipru

Seri de vară în Larnaca. Explorează cea mai veche așezare din Cipru
12 Aug 2015   •   17:05
Deține unul dintre cele mai importante centre comerciale din țară, restaurante cochete și peisaje boeme, portul Larnaca este locul care te va convinge de ce merită să vizitezi în această vară, Cipru.

Explorează Insula Afroditei

Renumit în toată lumea pentru plajele exotice și promenadele lungi brodate de palmieri, pentru orașele vechi și siturile antice, Cipru te suprinde de la prima vedere. Insula Afroditei te așteaptă cu locuri incredibile pline de mister și fascinație, iar Larnaca poate fi cea mai inspirată alegre pentru seri de neuitat în Cipru.

O plimbare în centrul orașului îți va dezvălui secrete și comori unice, iar peisajele te vor încânta.  Oferta de petrecere a timpului liber este extrem de variată, te vei surprinde străbătând străzile și bulevardele până la miezul nopții în căutarea celor mai bune locuri unde să îți petreci seara.

Dacă nu te poți decide unde să te oprești își spune noi că cel mai bun loc unde poți să te bucuri de peisaje și atmosferă tipic cipriotă este în zona portului. Briza sărată a mării și muzica tradițională te va răcori în serile călduroase de vară și îți va face poftă să guști din preparatele cu specific pescăresc. Nu te opri la o singură tavernă pentru că ai de ales din zeci de restaurante, cluburi și puburi care te vor întâmpina cu oferte variate.

Orașul ideal pentru vacanțele în familie

Pentru că este totuși unul dintre cele mai liniștite orașe din Cipru, Larnaca poate fi cel mai bun loc pentru vacanțele cu cei mici. Străduțele comerciale și cele medievale sunt perfecte pentru a fi explorate la pas, odată cu apusul soarelui, iar dacă vrei să admiri în tihnă amurgul, te invităm pe plaja Phinikoudes, acolo unde nisipul este mai fin decât mătasea, iar apa are o culoare în nunațe de verde smarald.

Pentru plimbările mai lungi în largul mării, mergi în Golful Marina de unde poți închiria o barcă pentru o incursiune în larg, ori poți alege o croazieră de o zi cu iahtul, la care sunt incluse cina și momentele artistice.

 

de Mădălina Isar

Sejur Larnaca- Senior Voyage


Hotel 3*- de la 295 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332.

 

×
Parteneri
Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu
x close