Antena 3 CNN Timp liber Turism Shoppingul, activitatea pe care nu ți-o poți refuza nici în vacanță

Shoppingul, activitatea pe care nu ți-o poți refuza nici în vacanță

Shoppingul, activitatea pe care nu ți-o poți refuza nici în vacanță
18 Aug 2015   •   16:25
Pregătește-te pentru cea mai cunoscută terapie: o zi perfectă pe străzile comerciale ale insulei Tenerife, într-un cadru divin și prețuri mai mult decât avantajoase. Insula care nu doarme niciodată te surprinde prin sutele de magazine în care se vând atât produse tradiționale lucrate manual, cât și lucruri semnate de designeri celebri, parfumuri sau cosmetice.

Costa Adeje, zona dedicată iubitoarelor de cumpărături


Chiar dacă nu este cea mai cunoscută zonă de pe insulă dedicată shoppingului, este una dintre cele mai bune cu magazine cochete și parfumerii elegante. Prețurile sunt mici, iar produsele sunt de calitate. Vei găsi aici un centru comercial El Mirador unde se adună lumea bună în căutarea produselor celebre în Europa. Dacă vrei să-ți cumperi un suvenir unic, încearcă parfumurile tradiționale ale insulei, au un miros îmbietor, iar prețurile sunt mult mai mici decât în oricare altă zonă.

Santa Cruz, raiul magazinelor

Nu este doar cea mai cunoscută stațiune din Tenerife și locul unde poți să faci din noapte zi, ci și una dintre zonele cu cele mai multe centre de cumpărături. În timp ce te pierzi printre raioanele aglomerate, poți servi o prăjitură sau te poți răcori cu un mojito. Te sfătuim ca din Santa Cruz să-ți cumperi bijuterii, le găsești într-o gamă extrem de variată, lucrate manual sau nu, din materiale prețioase și decorate cu swarovski, pietre semiprețioane, briliante etc. Prețurile sunt extrem de mici mai ales pentru produsele de calitate înaltă.

Zona centrală a insulei, o lume a piețelor de flori

De cum ai pășit în centrul insulei Tenerife vei fi îmbătat de parfumul dulce al florilor exotice. Dacă te întrebi de unde să îți cumperi cele mai frumoase buchețele sau ghivece cu plante decorative cu care să te întorci acasă, îți spunem noi... Întreaga insulă este brodată de piețe de flori, însă în centrul mereu aglomeat al capitalei Santa Cruz, le vei găsi într-un număr foarte mare.

 

de Mădălina Isar

Sejur Tenerife 

Zentral Center 4*- de la 883 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332.

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close