Antena 3 CNN Timp liber Turism Surprize si voie buna in Busteni!

Surprize si voie buna in Busteni!

Surprize si voie buna in Busteni!
25 Iul 2014   •   15:18
Multe dintre locurile din Romania sunt numite ca fiind puncte energetice. Busteni se numara printre cele mai consacrate astfel de zone pe care turistii din fiecare colt al lumii se ,,inghesuie” sa le descopere.

Romantism si relaxare in Villa Ermitage

Un loc cu adevarat de exceptie din Busteni este Villa Ermitage care are pregatite pentru turisti o multime de surprize care mai de care mai incantatoare. Iti recomandam un sejur romantic la lumina lumanarilor in aceasta vila, sau o perioada de relaxare la masaj sau sauna, pentru a simti cat de minunata este viata.

Surprizele din Villa Ermitage se tin lant, de aceea toti turistii care achizitioneaza un pachet de 5 nopti de cazare primesc din partea vilei o noapte cadou de cazare, totul pentru inca o zi si o noapte de energie benefica. O zi in plus pentru a strabate muntii, pentru a descoperi cascade, vai, biserici, manastiri si padurici in care sa iti tragi sufletul.

,,Muntii nostri aur poarta!”


Bucegii sunt printre cei mai incantatori munti din Romania despre care se spune ca ,,poarta aur” la propriu dar si la figurat.

Minunile si energiile montane sunt unice, iar rocile imense, padurile de brazi, pini si molizi sunt vesnic verzi, in timp ce poienitele cu flori montane galbene si mov creeaza un cadru de vis perfect extras din poeziile marelui Poet Eminescu.

Vei putea trai alaturi de cel drag momente feerice la umbra ,,codrului”, in timp ce asculti susurul apei, pasarile ciripind, dar si miros de cafea proaspata cu care angajatii iscusiti al Villei Ermitage te vor servi.

Madalina Isar

Sejur Busteni Vara 2014 

Villa Ermitage – 495 lei / persoana / sejur, platesti 5 nopti de cazare stai 6, cu mic dejun + cina, detalii pe www.villaermitage.ro .

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close