Antena 3 CNN Timp liber Turism Te invitam la cea mai mare petrecere de revelion din Europa

Te invitam la cea mai mare petrecere de revelion din Europa

Te invitam la cea mai mare petrecere de revelion din Europa
15 Oct 2014   •   13:17
Berlinul, orasul german decorat intr-un stil aparte, in care traditiile si obiceiurile sunt pastrate cu dragoste, te invita sa petreci cel mai fastuos si magic revelion din viata ta.

Un loc perfect, invaluit in povesti si atractii turistice marete

Daca iti plac petrecerile stilate si locurile in care sunt pastrate datinile din mosi stramosi, Berlinul este locul perfect in care sa iti petreci vacanta de revelion.

Se spune ca de revelion dorintele bune si frumoase se implinesc cat ai clipi, iar magia si dragostea sunt si mai accentuate daca iti petreci noaptea ce face trecerea dintre ani, alaturi de cei dragi intr-un cadru unic. Si cum sa nu te simti ca parte dintr-un basm cand Berlinul este o poveste frumoasa cu final fericit…

Odata ajuns aici te va fascina orasul imbracat in straie de sarbatoare, dar si faptul ca in aer se simte un miros puternic de brad si… fericire.

Startul petrecerii de revelion se va da in zona simbolului Berlinului, da ai ghicit, la Poarta Brandenburg, care candva despartea  Berlinul de Est de Berlinul de Vest  si care astazi face legatura dintre cele doua. Aici se vor strange o multime de calatori si localnici dornici de un spectacol pe cinste cu muzica, dansuri si focuri de artificii, si comercianti cu produse de artizanat, toate acestea vor intretine o atmosfera de sarbatoare.

Pentru ca Berlinul este plin de obiective turistice nu rata o vizita la Domul Berlinului, si nici la Palatul Charlottenburg, care sunt printre cele mai importante atractii din acest oras.

Cea mai mare petrecere de revelion din Europa

Se spune ca in zona Poarta Brandenburg  din Berlin se incinge cea mai mare petrecere de revelion din Europa si cele mai frumoase spectacole traditionale, daca nu ne crezi pe cuvant, iti propunem sa fii martor in acest cadru de vis.

 

Madalina Isar

Revelion Berlin 

Hotel Holiday Inn Berlin City-West 4*- de la 399 euro/persoana, 4 nopti cazare cu mic dejun buffet, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro , 021/794.75.07

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close