Antena 3 CNN Timp liber Turism Teatru pentru părinţi şi aventuri pentru copiii

Teatru pentru părinţi şi aventuri pentru copiii

Teatru pentru părinţi şi aventuri pentru copiii
07 Aug 2014   •   14:51
Cel mai frumos sejur de vară este acela în care ţi-ai petrecut timpul alături de micile tale comori. Şi cum altfel să te distrezi dacă nu în staţiunea familiilor în Jupiter, cazaţi la unul dintre celebrele hoteluri ale grupului CoHotels.

Teatru şi concerte pentru părinţi


În Jupiter distracţiile organizate de către CoHotels se ţin lanţ. Şi în acest an turiştii care se cazează la unul dintre hotelurile California sau Delta vor avea parte de o supriză: Turiştii care achiziţionează pachetele de 7 zile, având cele mai bune servicii de cazare şi cele mai proaspete preparate, beneficiază gratuit de trei vouchere pe care le pot folosi la Teatrul de Vară Jupiter. Astfel, părinţii vor putea vedea o piesă de teatru, un concert la alegere, iar copiii se vor distra la una dintre piesele de teatru pentru cei mici. Iar surprizele nu se opresc aici, pentru orice bilet cumpărat pentru copil un părinte intră gratis.

Cei mari vor putea vedea piese numai una şi una precum: ,,Cine e bărbatul cu mai multe femei”, în care actorii renumiţi cum ar fi Claudiu Bleonţ şi Magda Catone vor interpreta roluri memorabile, ,,Prestez servicii artistice” cu marii actori Valentin Teodosiu, Manuela Harabor, Dan Radulescu, Diana Dumitrescu şi mulţi alţii vor pune în scenă o piesă sclipitoare.

De asemenea, cei mici vor putea vedea piese minunate precum: ,,Aladin şi lampa fermecată”, ,,Văcuţele spaţiale”, sau eroul Jack şi Vrejul de fasole. 

La categoria concerte nume mari îşi vor face apariţia pe scena Teatrului de Vară Jupiter precum-Bosquito, Proconsul, Direcţia 5 şi mulţi alţii.

Cazare, masă şi distracţii gratis pentru pitici


Cei mici vor avea gratuitate la cazare, masă dar şi în Clubul Copiilor unde se vor distra la Atelierul de creaţie, la Centrul de Balet şi dans, în Casa cu Poveşti, sau pe plaja copiilor, in timp ce părinţii se vor relaxa la piscina grupului Cohotels, la jacuzi sau în saună.

Madalina Isar

Sejur Jupite
r http://www.hoteldelta.ro/promotii.php?promotion_id=22

Hotel Delta 3*– de la 665 lei/persoana/7 nopti de cazare.

Cazare  si masa gratuita pentru copiii cu varsta de pana in 12 ani, plus intrarea gratuita in Clubul Copiilor, Baby Land si alte activitati pentru cei mici. Detalii pe www.cohotels.ro ,

Telefon +40 241 73 13 04.

×
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close