Antena 3 CNN Timp liber Turism Top 5 atracţii în Punta Cana

Top 5 atracţii în Punta Cana

 Top 5 atracţii în Punta Cana
13 Oct 2013   •   11:52

Ti-e dor de vară şi de soare? Mergi în vacanţă în Punta Cana, staţiunea cu cele mai frumoase plaje din lume, cu nisip fin şi alb, ape liniştite, limpezi, de culoarea turcoazului şi distrează-te!

 Posibilitatăţile de distracţie sunt variate, de la înotul alături de delfini, caiac, canoe, scufundări  şi partide de pescuit la excursii pe munte şi vizite la plantaţii de trestie de zahăr, există opţiuni pentru toate gusturile.

 Pe primul loc sunt plajele, bineînţeles. Playa Bavaro, cu nisip alb si apa limpede, are o intrare foarte lină, poţi merge zeci de metri până îţi ajuge apa la umeri. Aici poţi practica sporturi nautice, inclusiv să închiriezi un catamaran sau un iacht pentru o plimbare mai lungă. Playa Bavaro este înţesată de restaurante şi magazine, locurile perfecte unde să fui dacă te-a toropit soarele.

 Safari în satele din împrejurimi – petreci o zi minunată în natură, mergi cu un 4x4 pe drumuri întortocheate, vizitezi satele ascunse în vegetaţia bogată din inima Republicii Dominicane, vezi plantaţiile imense de trestie de zahăr (primeşti şi o bucată de trestie, pe care s-o ronţăi). Ai ocazia să testezi produsele locale şi să vizitezi o casă tradiţională.

 

Explorează paradisiaca insulă Saona! Relaxează-te pe un catamaran de lux, bea un cocktail rece până ajungi la destinaţie şi admiră privelişte. Odată ajuns în Saona, bucură-te de frumuseţea insule, înoată în piscina naturală şi gustă „vitamina” locală – romul!

 

Vizitează Santo Domingo, capitala insulei. Până la destinaţie, admiră satele tradiţionale presărate în pitorescul decor. În Capitală, vizitează Farul lui Columb, Palatul naţional, Zona Colonială, unde este şi casa fiului lui Columb. Nu rata Panthenonul Naţional, simbolul naţional al Republicii Dominicane.

 

Althos de Chavon, un sat medieval construit de un italian, care are chiar şi un amfiteatru! Îţi vine greu să crezi că eşti în Caraibe când hoinăreşti pe străduţele pietruite, cu clădiri în stil pur roman. Excursia include şi vizitarea Insulei Catalina, un adevărat paradis caraibian. Înoată şi fă snorkeling printre corali, relaxează-te la soare pe plajă, cu un suc prospăt de fructe. De Catalina Alberti


 

Ofertă sejur Punta Cana

De la 743 euro/pers., transport avion, transferuri, 7 nopţi cazare la hotel de 4-5*, All Inclusive, asistenţă turistică pe toată perioada sejurului. Christian Tour, Tel. 021 211 11 39, www.christiantour.ro

 

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close