Antena 3 CNN Timp liber Turism Tratamente heliomarine şi spectacole la Teatrul de Vara Jupiter

Tratamente heliomarine şi spectacole la Teatrul de Vara Jupiter

Tratamente heliomarine şi spectacole la Teatrul de Vara Jupiter
24 Iun 2014   •   17:24

Stațiunea Jupiter are poveștile ei frumoase, care stau pe buzele multor turiști îndrăgostiți de Marea Neagră și de plajele cu nisip fin unde poți face helioterapie și talasoterapie, dar mai ales, despre faptul că aici, grupul Cohotels organizează an de an spectacole inedite în Teatrul de Vară Jupiter şi nu numai.

O staţiune încărcată cu spectacole

Situată la mai puțin de 5 kilometri de orașul Mangalia, Jupiter este o staţiune cu un farmec aparte, preferată de turiștii care doresc să aibă un concediu liniștit dar în acelaşi timp să se distreze ascultând muzică bună sau să vadă o piesă de teatru încântătoare.

Unul dintre elementele care îi conferă unicitate acestei staţiuni este grupul de hoteluri, Delta şi California care îndeplinesc toate cerinţele călătorilor îndrăgostiţi de România. Cohotels organizează şi le oferă turiştilor zeci de surprize, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. De la cazare gratis pentru cei mici şi intrare în Clubul Copiilor, până la intrări gratis la spectacolele din cadrul Teatrului de Vară Jupier.

Vei putea să te distrezi pe ritmurile elegante ale formaţiilor Proconsul,  Direcţia 5, Bosquito sau ale Ansamblului Concertino, şi chiar să vezi piese celebre şi încântătoare precum ,,Teatru-n patru”, ,,Un bărbat şi mai multe femei”, ,,Prestez servicii artistice”, sau piese pentru cei mici precum: ,,Aladin şi lampa fermecată”, ,,Jack şi vrejul de fasole”, sau ,,Văcuţele spaţiale”. Cu siguranţă te vei distra şi amuza alături de cei mici şi de bunici la teatru.

Stațiunea Jupiter este apreciată și pentru plajele sale cu nisip fin, unde soarele strălucește în medie 10-12 ore pe zi. Astfel că Jupiter este preferată pentru tratamentele sale heliomarine și curative. Peisajele pe care le oferă stațiunea sunt de basm, pentru că aici există Lacul Tismana și pădurea Comorova.

Petrece o vacanţă cu stil

Dacă ești în căutarea unui loc în care tu și familia ta să vă simțiți minunat şi să te poţi distra la Teatru de Vară şi multe alte aventuri, te poți orienta liniştit către unul dintre cele două hoteluri care aparțin de CoHotes, Delta sau California.

Sejur Jupiter

Hotel Delta 3*– de la 530 lei, 7 nopti de cazare. Zile gratuite de vacanta - platesti 6 stai 7, gratuit 3 spectacole la Teatrul de vara Jupiter, valabil in perioada 29.06 - 06.07 si 30.06 - 07.07. Detalii pe www.cohotels.ro, Telefon  +40 241 73 13 04.

 

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close