Antena 3 CNN Timp liber Turism Turcia, destinația ideală de vacanță pentru părinți și copii

Turcia, destinația ideală de vacanță pentru părinți și copii

Ospitalitatea turcilor şi numeroasele cluburi şi facilităţi concepute în mod special pentru copii, în cadrul staţiunilor turistice, transformă această destinaţie într-una perfectă pentru cu vacanţele familii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iun 2023   •   11:13

Astfel, o vacanţă în Turcia devine de neuitat atât pentru părinţi, cât şi pentru cei mici. Staţiunea Fethiye de pe coasta turcească a Mării Egee este una dintre cele mai iubite de turişti.

"Avem o plajă nisipoasă foarte frumoasă şi lângă hotel puteţi vedea insulele, de asemenea o privelişte foarte frumoasă. Hotelul nostru are în total 535 de camere şi 85% dintre ele au acces direct la piscină", a precizat la Antena 3 CNN, Nihat, managerul unui hotel de 5 stele din staţiunea Fethiye.

Citeşte şi: Bodrum, luxul suprem de pe riviera turcească pentru turiştii care vor relaxare şi peisaje spectaculoase

?

Publicată de Tourism in Turkey pe Miercuri, 2 martie 2022

De la numeroase facilităţi până la bucate alese, totul este pregătit migălos pentru ca micii oaspeţi să se simtă ca în paradis.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Halkidiki, destinaţia din Grecia preferată de mii de români. Care sunt principalele atracții

Copiii consideră Turcia paradisul distracţiei. Pentru cei cu vârste cuprinse de până în trei ani există un spaţiu dedicat care include un dormitor pentru somnul de la prânz. Cei mari, până în 12 ani, se pot bucura de spaţiul exterior, cu locul de joacă, piscina şi toboganele cu apă.

Şi pentru că cei mici trebuie să aibă o vacanţă de neuitat, li s-au pregătit numeroase activităţi. Cluburile pentru copii oferă activităţi pentru toată durata zilei: de la joacă în aer liber la workshop-uri de făcut săpun, lănţişoare de mărgele şi chiar pictură pe faţă şi pe corp 

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close