Antena 3 CNN Timp liber Turism Un oraş din inima României, votat de străini ca fiind unul din cele mai FERMECĂTOARE din LUME

Un oraş din inima României, votat de străini ca fiind unul din cele mai FERMECĂTOARE din LUME

Un oraş din inima României, votat de străini ca fiind unul din cele mai FERMECĂTOARE din LUME
de O.P.    |    07 Mai 2014   •   10:29

Oraşul Sibiu din România se numără printre cele mai fermecătoare oraşe din Europa, care trebuie vizitate cât mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost.com.

Jurnaliştii de la The Huffington Post le recomandă turiştilor nouă oraşe europene, a căror mărime poate varia, dar care au în comun acelaşi lucru - farmecul.

Printre aceste oraşe se numără şi Sibiu din România, despre care huffingtonpost.com precizează că a fost Capitală Culturală Europeană în anul 2007.

"Acest oraş pietonal prietenos are un nivel superior (oraşul de sus, n.r.) plin de numeroase locuri istorice, care este completat de un nivel inferior (oraşul de jos, n.r.) cu case situate pe străzi pietruite. Nu este de mirare că a fost Capitală Culturală Europeană în 2007", se spune pe site-ul descoperă.ro.

Alături de Sibiu, pe lista oraşelor fermecătoare din Europa recomandate de site-ul american se numără: Bibury, considerat "cel mai frumos oraş" din Marea Britanie, Giethoorn, despre care se spune că este "Veneţia Olandei", Eguisheim din Franţa, Bruges din Belgia, Colmar din Franţa, Gruyeres din Elveţia, Alberobello din Italia şi Cesky Krumlov din Republica Cehă.

×
Subiecte în articol: turism turisti
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close