Antena 3 CNN Timp liber Turism Un revelion plin de grandoare, doar in Dubai

Un revelion plin de grandoare, doar in Dubai

Un revelion plin de grandoare, doar in Dubai
10 Oct 2014   •   14:10
Zilele trec cu repeziciune si ne apropiem tot mai mult de finalul anului, iar toata lumea se intreaba unde sa mearga de revelion pentru a avea parte de o petrecere cu adevarat reusita, alaturi de cei dragi. Recomandarea noastra pentru anul acesta este una cu totul deosebita: Dubai!

Surprizele ultimei zile din an

Dubai, al doilea cel mai mare stat dintre Emiratele Arabe Unite, este cunoscut in toata lumea pentru grandoarea si luxul cu care isi intampina vizitatorii, iar Anul Nou este asteptat in aceeasi atmosfera. Si unde poate fi cel mai bine organizata petrecerea daca nu in centrul orasului, la ”umbra” turnului Burj Khalifa, cel mai inalt din lume, de unde se aprind si focurile de artificii.

Daca anul trecut Dubai a intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai mare spectacol de artificii din intreaga lume, arabii vor cu siguranta sa-si invinga propria victorie, ca sa se distanteze tot mai mult de al doilea cel mai important spectacol pirotehnic, si anume cel din Sydney.

Pietele din Dubai


In cazul in care credeai ca in Dubai este vorba doar despre lux, superlative si recorduri, atunci ar trebui ca in sejurul cu ocazia revelionului sa explorezi si o alta parte, la fel de importanta, a culturii arabilor. Cartierul Deira, unde se gasesc cele mai importante piete din Dubai, merita vizitat pentru a putea observa cum se face negustoria la un alt nivel decat in alte orase ale lumii.

Cea mai importanta piata, imensul Gold Souk, gazduieste sute de magazine cu bijuterii care de care mai stralucitoare, unde multiculturalitatea este la baza intelegerii intre comercianti. In apropiere, pe Sikkat al-Khail St, vei gasi numeroase tarabe cu parfumuri, de la cele foarte scumpe, pana la colonii europene false, iar in Deira Covered Market, care de fapt nici nu este acoperita, vei gasi absolut orice.

 

Geanina Ichim

Sejur Revelion Dubai 

Hotel Asiana 5*- de la 1165 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close