Antena 3 CNN Timp liber Turism Una dintre cele mai mari colectii de arme din lume la Palatul Marilor Maestri din Malta

Una dintre cele mai mari colectii de arme din lume la Palatul Marilor Maestri din Malta

Una dintre cele mai mari colectii de arme din lume la Palatul Marilor Maestri din Malta
25 Aug 2014   •   16:37
Istoria tumultuoasa a insulei Malta este asociata fara doar si poate cu aventurile prin care au trecut cavalerii Ordinului Sf. Ioan si prin numeroasele situatii in care si-au aratat vitejia. Fiecare cladire si zid poarta o urma a acestei povesti, insa ce bucurie uriasa ar fi pentru copii si parinti deopotriva ca intr-o vizita in Valletta sa poata descoperi si mai multe.

Arme si armuri ale Cavalerilor Ioaniti

Iti recomandam sa vizitezi Palatul Marilor Maestri, cunoscut si ca Palatul Armelor, locul unde fiecare calator poate vedea cu ochii mintii grelele incercari prin care au trecut Cavalerii Ioaniti si puterea cu care au invins.

In cadrul Palatului Armelor, adapostite in cladirea originala, vei descoperi una dintre cele mai mari colectii de arme si armuri din intreaga lume. Tot aici este expusa si o colectie impresionanta de modele islamice si otomane, precum si arme din materiale de origine italiana, spaniola, germana si franceza.

Palatul Marilor Maestri, simbol al gloriei cavalerilor


Exponatele din cadrul Palatului acopera modele de arme si armuri folosite de cavalerii ioaniti intre anii 1530 si 1798 si de catre Imperiul Otoman in timpului marelui asediu din 1565, care iti lasa frau liber imaginatiei.

Infiintat in anul 1604 de catre Marele Maestru Alof de Wignacourt, a fost deschis oficial in anul 1860, fiind primul muzeu public din Malta.

Fiind una dintre cele mai valoroase monumente istorice ale culturii europene, Palatul Armelor atrage in Valletta mii de turisti din toate colturile lumii, vrajiti de legendele cavalerilor.

 

Geanina Ichim

Sejur Malta
Hotel Excelsior 5* - de la 599 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel– 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92

 



×
Parteneri
România, la doar un procent distanţă de înghețarea pensiilor
x close