Antena 3 CNN Timp liber Turism Unde mancam si ne distram in Skiathos

Unde mancam si ne distram in Skiathos

Unde mancam si ne distram in Skiathos
18 Iun 2014   •   16:26

Care sunt cele mai bune locuri unde poti manca si unde te poti distra pe cinste in Skiathos?

Preparate traditionale si muzica buna

In Katsarou vei avea parte de o servire de exceptie, iar preparatele traditionale grecesti proaspete iti vor lasa gura apa, in restaurantul Anastasia's Restaurant. Muzica este linistitoare, numai buna de relaxare, in timp ce gusti din preparatele cu branza feta, iaurt grecesc fin, fripuri de miel si musaca.

Daca iti place sa petreci cat e noaptea de lunga, fa din noapte zi in Crazy Cow Wine Bar- Restaurant din Skiathos Town. Te vei undui pe ritmurile muzicii de dragoste si vei servi preparate  cu specific mediteraneean, pentru ca este un loc destinat romanticilor in primul rand.

Obiceiuri ,,gravate” in peisaje

Platanias nu este cunoscuta doar pentru traditiile si oamenii incantatori, ci si pentru ca aici se gaseste restaurantul Avli, unde obiceiul locului este de a mânca preparate cât mai suculente.

Pentru turistii care vor sa se distreze in timp ce se bucura de peisajele incantatoare asupra marii, le recomandam terasa - restaurant Swell Beach Bar, din Megali Ammos. Aici vei putea gusta din cele mai pune paste in stil grecesc, cu scoici sau branza cu ciuperci, sa bei din cel mai fin vin rosu si sa te lasi purtat de vise in timp ce admiri panorama asupra marii.

Madalina Isar

Sejur Skiathos Grecia 

Hotel Golden Beach 3* /Koukounaries - de la 165 Euro + 329 Lei, transport cu avionul, transferuri, 6 nopti cu mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe  www.europatravel.ro , call center  021-9407.

 

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close