Antena 3 CNN Timp liber Turism Vacanţă de poveste pe Valea Albă a Greciei

Vacanţă de poveste pe Valea Albă a Greciei

Vacanţă de poveste pe Valea Albă a Greciei
04 Apr 2016   •   17:29
Printre destinațiile de vacanță preferate de turiștii români, se numără cu siguranță și  Asprovalta. O urbe cochetă cu plaje care te cheamă la visare, scăldată de ape clare ca lacrimă și garnisită cu tot felul de localuri atât moderne, cât și pitorești unde să guști din cele mai bune preparate grecești.

Peisajele fermecătoare din Asprovalta

Dacă îţi doreşti să petreci un weekend prelungit, sau un sejur în Grecia, să te bucuri de soarele arzător şi cele mai cristaline ape, ori de plajele întinse premiate cu „Blue Flag”, alege staţiunea Asprovalta din Golful Strimonikos, ce aparţine de peninsula Halkidiki.

Această destinaţia de vacanţa este una dintre cele mai accesibile pentru turiştii români, care au de parcurs o distanţă de doar 600 km de la Giurgiu pentru a ajunge aici, şi care se pot bucura de cele mai frumoase peisaje la preţuri avantajoase. În plus, familiile cu copii se vor simţi în largul lor, mai ales că au parte de panorame de basm, dominate de îmbinarea plăcută dintre mare şi munte.

Activităţi pentru toţi vizitatorii

În Asprovalta, staţiune înrudită cu Nea Vrasna, aflată la doar 500 metri distanţă, ceea ce le face greu de separat, fiecare îşi găseşte locul şi îşi umple timpul cu diverse activităţi, printre care primează relaxarea la plajă, cu un cocktail colorat în mână, şi plimbările pe malul mării.

Porneşte în excursii inedite la Muntele Olimp sau la Salonic, oraş aflat la mai puţin de o oră distanţă, unde vei găsi o mulțime de magazine, de unde cu siguranţă că vei pleca cu câteva suveniruri pentru cei dragi. Vizitează şi Parcul Naţional de Agrement, unde vei avea ocazia să observi numeroase specii de plante, animale şi păsări exotice, sau Parcul Acvatic Luna, unul din preferatele copiilor.

 

de Geanina Ichim

Grecia Low-Cost

Sejur Asprovalta 
 

Vila Philoxenia 2*- de la 123 euro + 329 lei/ persoana, 6 nopti de cazare fara masa, transport cu autocarul, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro , call center  021-9407.

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close