Antena 3 CNN Timp liber Turism Vacanta ideala in Albena, Bulgaria!

Vacanta ideala in Albena, Bulgaria!

Vacanta ideala in Albena, Bulgaria!
06 Iun 2014   •   16:00

Statiunea Albena din Bulgaria este visul de concediu pentru orice familie, oferind o gama larga de activitati atat pentru adulti cat si pentru copii deopotriva, datorita numeroaselor activitati pe care le poti face aici.

Peisaje mirifice

Plaja statiunii Albena, scaldata de apele Marii Negre, se intinde pe 7 kilometri de nisip alb, si a fost votata drept una dintre cele mai curate din Europa. In centrul statiunii domina spatiile verzi cu flori multicolore, frumos parfumate, care le ofera turistilor posibilitatea unor promenade romantice, in aer liber.

Inconjurata de paduri luxuriante, statiunea este magnifica pentru cei mari si cei mici, care vor construi cele mai inalte castele din nisipul fin si se vor putea balaci in apele calme si nu foarte adanci.

Sporturile acvatice sunt diverse aici, windsurfing, jet-ski, scoli de navigatie, scuba diving, parapanta, iar cei care iubesc caii gasesc aici cel mai bun centru de echitatie din Bulgaria. Distractia pentru cei mici nu lipseste, parcuri tematice, pictura pe fata si targuri cu obiecte deosebite fiind doar cateva dintre preferatele lor.

Statiunea plina de viata

In Albena s-ar putea aplica expresia ,,turistul nostru, stapanul nostru”, unde fiecare vizitator are ocazia sa se simta rasfatat. Cele mai multe hoteluri le ofera turistilor in centrele spa tratamente de infrumusetare si relaxare, iar in oras te asteapta o diversitate de baruri, cafenele si restaurante, unele dintre ele chiar in aer liber, care includ show-uri live de muzica si dans.

In plus, o data cu caderea noptii, Albena prinde viata: tavernele si cluburile fiind deschise pana in zorii zilei. Daca ai chef de ceva diferit, poti alege o plimbare pana in statiunea Nisipurile de Aur, care nu este foarte departe, unde vei gasi noi atractii si forme de divertisment.

Geanina Ichim

Sejur Albena Bulgaria 

Hotel Elitsa 3*-de la 22 euro/persoana/ noapte, cazare cu all inclusive, transport individual, asistenta turistica. Detalii pe  www.europatravel.ro , gratuit doua sezlonguri si umbrela/zi, call center  021-9407.

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close