Antena 3 CNN Timp liber Turism Vacanta in satul cochet Roda, din Corfu

Vacanta in satul cochet Roda, din Corfu

Vacanta in satul cochet Roda, din Corfu
10 Iun 2014   •   18:12

Turistii indragostiti de Grecia si fascinati de fotografiile cu Corfu vin in numar tot mai mare, pe aceasta insula, atrasi de maretia acestui loc vestit in lume!

Fie ca te gandesti la un sejur de sapte zile sau iti doresti o vacanta prelungita, ai ce vizita, descoperi si admira in acest loc mirific, iubit de Zei si de natura la fiecare colt.

Mancarea greceasca si locurile in care traditiile sunt pastrate ca la carte, locurile moderne si luxoase, vegetatia bogata in paduri de pin si plantatii nesfarsite de maslini, dar si marea cu apele sale de smarald fac din Corfu un diamant neslefuit.

Descopera cochetul sat Roda

Cei care isi doresc o vacanta frumoasa in locuri in care traditiile sunt multe la numar dar in acelasi timp iubesc sa petreaca in lux, atunci Roda este zona pe care le-o recomandam.

Aflat in nordul insulei, este incarcat cu multe localuri si discoteci unde vei putea asculta muzica buna si te vei distra cu prietenii tai, cu restaurante unde vei putea degusta din cele mai proaspete preparate din peste si cele mai alese vinuri traditionale grecesti, dar si cu plaje cu nisip foarte fin si ape limpezi.

Aventura sau liniste

Daca esti mai aventurier, poti porni intr-o excursie spre Paleokastritsa, o regiune unde viata de noapte este foarte pronuntata, iar locurile naturale sunt incarcate cu istoria Greciei Antice. Vei intalni aici vestita corabie pietrificata a lui Ulise, care este def apt o stanca uriasa.

In cazul in care esti in vacanta cu familia si iti doresti ceva mai linistit iti recomandam Agios Georgios si Agios Gordis, unde vei avea parte de plaje linistite, curate, restaurant cu delicii grecesti, si ape foarte calde unde te poti balaci in voie.

Madalina Isar

Oferta Speciala ,,Platesti unu merg doi”-Corfu Grecia

Hotel Magna Graecia 4*- de la 522 euro/persoana, transport cu avionul, transferuri, 7 nopti de cazare cu all inclusive, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021/794.75.07

 

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close