Antena 3 CNN Travel Încep vacanțele de vară, cu cele mai bune oferte "last minute", la 5 stele all inclusive

Încep vacanțele de vară, cu cele mai bune oferte "last minute", la 5 stele all inclusive

Egipt și Turcia sunt destinațiile cu cele mai bune oferte „last minute” în luna aprilie, pentru cei care vor să înceapă vacanța de vară mai devreme. În aceste destinații turistice, după jumătatea lunii aprilie se poate face plajă și chiar baie în mare.

Încep vacanțele de vară, cu cele mai bune oferte "last minute", la 5 stele all inclusive
de Diana Scarlat    |    14 Apr 2023   •   11:59

O săptămână de relaxare la malul mării, într-un hotel de 5 stele, cu regim de masă all inclusive sau ultra all inclusive, costă între 400 și 900 de euro, în această perioadă. Pentru cei care vor să plece în vacanță după Paști există oferte foarte bune în stațiunile cele mai populare din Turcia.

În Antalya, la hotelul Annabella Diamond, de 5 stele, în regim all inclusive, cu zboruri charter și transferuri incluse, o persoană va plăti doar 418 euro pentru 7 nopți de cazare, cu plecare din 22 aprilie. În aceeași perioadă, 7 nopți de cazare, cu ultra all inclusive, la hotelul Azura Deluxe Resort, de 5 stele, tot din Antalya, costă 448 de euro de persoană, cu zbor charter și trasferuri incluse.

Prețurile cresc pentru cei care vor să facă vacanța de 1 Mai în Antalya, la 5 stele, pe malul mării. Cu plecare pe 29 aprilie, pentru 7 nopți de cazare la Botanik Hotel&SPA Resort, prețul pornește de la 684 de euro de persoană, cu zbor charter și transferuri incluse. În această perioadă este și vremea foarte bună, de obicei, fiind condiții optime pentru plajă.

Mai ieftin, cu plecare de Paște

Oferte foarte bune sunt și în Egipt, în stațiunea Hurgada, pentru vacanțe de 7 nopți, la hoteluri de 5 stele, all inclusive, pe malul mării, cu zboruri charter și transferuri incluse. La hotelul Royal Lagoons Aqua Park Resort&SPA, de 5 stele, un astfel de pachet turistic pornește de la 474 de euro de persoană, cu plecare din 16 aprilie.

În aceeași perioadă, la hotelul Caribbean World Soma Bay, de 5 stele, prețul este de 465 de euro, iar la hotelul Jaz Aquamarine, tot de 5 stele, același tip de pachet pornește de la 640 de euro de persoană. Cu plecare din 18 aprilie, la hotelul Jaz Aquaviva, costurile pornesc de la 520 de euro de persoană.

Tot în Hurgada, cu plecare din 23 aprilie, prețul unei vacanțe la Stella Beach Resort&SPA, Makadi Bay, de 5 stele, pornește de la 750 de euro de persoană. Pachetul turistic include transferuri și regim de masă all inclusive. În aceeași perioadă și cu aceleași condiții, prețurile pornesc de la 795 de euro la hotelul Jaz Aquaviva și de la 820 de euro pentru hotelul Sunrise Holiday Resort.

Pentru un pachet turistic similar, cu plecare din 23 aprilie, dar la un hotel de 4 stele, prețurile pot fi la jumătate față de ofertele de 5 stele. De exemplu, la hotelul Blend Club Aqua Resort, o astfel de vacanță costă 360 de euro de persoană.

×
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close