Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Sesizarea Inspecţiei Judiciare, fix în ziua în care Hăineală discută MCV-ul la Bruxelles

Subiectiv: Sesizarea Inspecţiei Judiciare, fix în ziua în care Hăineală discută MCV-ul la Bruxelles

Subiectiv: Sesizarea Inspecţiei Judiciare, fix în ziua în care Hăineală discută MCV-ul la Bruxelles
Sursa foto: Foto: Antena 3
11 Iul 2013   •   19:39

Răzvan Dumitrescu a comentat, în ediţia de joi a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", rapiditatea cu care Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspecţia Judiciară, la cererea Monicăi Macovei, în urma declaraţiilor lui Victor Ponta privind frauda la bacalaureat.

Realizatorul "Subiectiv" subliniază că, în aceste zile, preşedinţii CSM şi ÎCCJ, Oana Schmidt Hăineală și Livia Stanciu, se află la Bruxelles pentru a purta discuţii cu reprezentanţi ai Comisiei Europene, pe tema Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

Răzvan Dumitrescu menţionează în acest context şi declaraţia consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, potrivit căreia "imixiunea lui Ponta în ancheta de la bacalaureat va apărea în MCV".

Dănileţ îl dă pe Victor Ponta pe mâna Inspecţiei Judiciare, în cazul fraudei de la "Bolintineanu"

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat, joi, Inspecţia Judiciară să verifice dacă independenţa justiţiei a fost afectată în urma declaraţiilor premierului Victor Ponta privind ancheta pentru posibile cazuri de corupţie şi fraudă la bacalaureatul susţinut la Liceul "Dumitrie Bolintineanu" din Capitală.

Citeşte şi:

Victor Ponta despre scandalul de la bacalaureat: Atâta timp cât sunt prim-ministru, nu accept asemenea abuzuri

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close