Antena 3 CNN Economic Cum a schimbat pandemia ”Black Friday”

Cum a schimbat pandemia ”Black Friday”

240 de milioane de euro au cheltuit românii de “Black Friday”, în scădere, totuși, față de recordul istoric de anul trecut, de 300 de milioane de euro.

Cum a schimbat pandemia ”Black Friday”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Bianca Voinea    |    15 Noi 2020   •   19:23

Interesant este însă că spre deosebire de 2019, când oamenii s-au orientat către produse de lux, focusul de anul acesta s-a mutat pe electrocasnice, produse medicale sau aparatură necesară telemuncii. Cum va arăta viitorul comerțului aflați de la analistul financiar Adrian Negrescu în clipul video. 



Cum pot trece cu bine peste pandemie afacerile mici  


Presiunea noilor măsuri luate de autorități din cauza pandemiei este resimțită din plin de companiile românești. Pentru a supraviețui, cele mai multe dintre ele se reorientează către vânzările on-line, dar specialiștii spun că nu este suficient un simplu site. Poate în mod surprinzător, emoția este elementul cheie care va diferenția succesul vânzărilor din on-line. Mai multe aflați din clipul video, de la trainerul în vânzări Mihai Chiratcu.



Ce competențe îți trebuie ca să poți lucra de acasă  


În primul rând, specialiștii în HR fac o diferențiere clară între calitățile pe care trebuie să le aibă cei care lucrează de acasă, în funcție de poziția ocupată în companii. De exemplu, ca angajat sunt 3 caracteristici esențiale pentru a fi potrivit pentru telemuncă: conștiinciozitatea, stabilitatea emoțională și responsabilitatea. Doru Dima, specialist în HR și în psihologia muncii, ne explică de ce sunt aceste caracteristici importante, dar și ce abilități trebuie să aibă un manager pentru a avea randament când lucrează de acasă. Vezi clipul video. 
 

×
Subiecte în articol: Black Friday
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close