Antena 3 CNN Externe Scandal la aeroportul din Madrid, din cauza amânării unui zbor spre Cluj-Napoca

Scandal la aeroportul din Madrid, din cauza amânării unui zbor spre Cluj-Napoca

Scandal la aeroportul din Madrid, din cauza amânării unui zbor spre Cluj-Napoca
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Dec 2010   •   22:35

Aeroportul din Madrid a fost scena unui scandal monstruos, provocat de un grup de români şi spanioli. Nemulţumiţi că zborul către Cluj Napoca a fost amânat din cauza grevei controlorilor de trafic, oamenii şi-au pierdut cumpătul. Poliţiştii au intervenit şi l-au luat pe sus pe iubitul unei românce. Scena a provocat un murmur de nemulţumire printre ceilalţi pasageri, care au fost la un pas de revoltă.

Şapte poliţişti s-au luptat cu pasagerul furios ca să-l scoată din aeroportul Barajas. La mică distanţă, prietenii lui români încercau să-i convingă să-i dea drumul. Ceilalţi pasageri, nemulţumiţi că avioanele lor întârzie să plece din cauza grevei, au sărit în ajutorul bărbatului.

Spaniolul încerca de 24 de ore să ajungă la Cluj Napoca, alături de cei trei români. Voia să ajungă acasă la iubita româncă, pentru a petrece sărbătorile. Greva le-a ţintuit însă avionul la sol. După ce au petrecut o noapte, într-un hotel din Madrid, au aflat a doua zi că abia miercuri mai pot pleca. Atunci şi-au pierdut cumpătul, iar strigătele lor furioase au atras atenţia poliţiştilor. Aceştia au intervenit şi l-au arestat pe amicul românilor.

Cetăţeanul spaniol a fost eliberat ulterior, dar s-a ales cu o amendă de 150 de euro pentru scandalul provocat. Din cauza grevei de pe Barajas, sute de pasageri care aveau bilet către România au aşteptat cu orele în aeroport.

×
Subiecte în articol: Cluj Madrid aeroport
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close