Antena 3 CNN Externe Un templu satanic oferă bursa avocatul diavolului. Câți bani dă studenților și ce condiții trebuie să îndeplinească

Un templu satanic oferă bursa avocatul diavolului. Câți bani dă studenților și ce condiții trebuie să îndeplinească

Un templu satanic oferă bursă avocatul diavolului. Organizația controversată aflată în Massachusetts vrea să îi ajute pe absolvenții de liceu să urmeze studii superioare cu această bursă și va analiza cererile solicitanților după care va stabili doi câștigători care vor primi câte 500 de dolari pe lună. 

Un templu satanic oferă bursa avocatul diavolului. Câți bani dă studenților și ce condiții trebuie să îndeplinească
Sursa foto: Pixabay
de Diana Ionescu    |    24 Iul 2020   •   18:27

Cei interesați ar trebui să trimită un răspuns creativ sub forma unui eseu, o poezie, o operă de artă sau un film și au două variante: pot spune ce au făcut pentru promovarea obiectivelor și misiunii templului sau pot descrie un profesor care „le-a zbrobit spiritul, le-a subimat încrederea în ei sau i-a făcut să urască fiecare minut în care au fost obligați să fie la școală”. 

Bursa, denumită „ Bursa pentru avocatul diavolului”

Perioada de aplicație s-a decshis luni iar doritorii pot aplica până pe data de 31 august. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 15 septembrie. Malcom Jarry, co-fondatorul organizației a declarat pentru CNN că 50 de aplicații au fost deja trimise templului. Fondatorul a mai explicat că ideea a venit atunci când un elev a trimis un email templului pentru a îi ruga pe membrii să îi dea o scrisoare de recomandare, pentru un curs religios la care care voia să se înscrie.

Organizația, care are sediu în Salem, Massachusetts are misiunea de a „încuraja empatia în rândul tuturor oamenilor”. Stite-ul templului Satanic scrie că organizația luptă pentru descoperirea puterii, care este pierdută de oameni pe parcursul școlii. Membrii templului consideră că Satana este un concept literar și nu o ființă reală.

Biserica Satanică oferă burse pentru studenți

×
Subiecte în articol: biserica burse diavol
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close