Antena 3 CNN Horoscop 18-24 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt puși pe fapte mari, Peștii își numără banii

18-24 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt puși pe fapte mari, Peștii își numără banii

Horoscop. 18 - 24 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O săptămână care ne stimulează să ne demonstrăm abilitățile practice, să muncim cu sârg. Tensiunile cele mai mari, miercuri și joi, posibil conflict cu autoritățile. În tot cazul, între ce ne dorim și ce posibilități avem este o mare diferență.

18-24 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii sunt puși pe fapte mari, Peștii își numără banii
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    17 Ian 2021   •   08:55

Horoscop 18-24 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Săptămâna începe bine, sunt motivați, sunt mobilizați și hotărâți să facă lucruri mari. Miercuri și joi, însă, tensiuni. Pentru unii, probleme financiare, pentru alții  probleme cu autoritățile. În tot cazul, cadrul în care își desfășoară activitatea este constrângător. Vineri și sâmbătă au argumente care deschid mintea celorlalți.

Horoscop 18-24 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

O săptămână care începe mai liniștit și mai relaxat, foarte multă încredere că lucrurile se rezolvă. Însă, miercuri și joi, poate chiar din cauza lor lucrurile nu ies - nu au răbdare. Trec prin tot felul de stări. Vineri și sâmbătă lucrurile sunt mult mai liniștite.

Horoscop 18-24 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

O săptămâna care începe bine, cu optimism și încredere, poate chiar cu vești bune de la prieteni. Atenție însă miercuri și joi: unii au o atenționare cu privire la sănătate. Alții pot constata că sunt comentați, bârfiți de diverse persoane din jur. În weekend lucrurile se așează bine.

Horoscop 18-24 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Este o săptămână care începe în forță, pot lua decizii mari. Miercuri și joi, însă, tensiuni cauzate de greșelile pe care le fac alții. Au nevoie de gândire la rece și asta se întâmplă vineri - sâmbătă.

Horoscop 18-24 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Săptămâna aduce încredere și mobilizare. Luni și marți pot realiza lucrurile chiar la distanță. Miercuri și joi sunt tot felul de tensiuni, mai ales dacă nu reușesc să convingă pe cineva să facă lucrurile alături de ei într-un anumit fel. Lucrurile se clarifică vineri și sâmbătă.

Horoscop 18-24 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Își demonstrează cu mult temei abilitățile, luni și marți - nu pentru bani, ci pentru că pot face lucrurile. Însă, miercuri și joi pot fi tensiuni la locul de muncă din cauza cadrului juridic și administrativ. Au de lucru și în weekend, dar aspectele sunt bune, deci se rezolvă.

Horoscop 18-24 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Un început de săptămână în care sunt foarte bine motivați și mobilizați. Miercuri și joi, tensiuni din cauza altor persoane care au cheltuit banii sau nu sunt atât de bine pregătite pe cât s-au lăudat. La final de săptămână pot face drumuri, au nevoie să-și aerisească mintea, dar vin și vești bune și se pot găsi soluții.

Horoscop 18-24 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Muncesc bine și cu sârg luni, dar și marți. Miercuri și joi, tensiuni, dispute cu colaboratorii. De abia vineri - sâmbătă își deschid un pic orizontul și fie știu să explice mai bine, fie acceptă că lucrurile pot fi făcute și în alt stil.

Horoscop 18-24 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săptămâna începe foarte jovial, au senzația că toate lucrurile se rezolvă, iau viața așa cum e, ceea ce e admirabil. Problemele care se pot ivi, miercuri și joi, țin fie de sănătate, fie din cauza unei persoane indisponibile cu care colaborează și le strică afacerile. Au nevoie de mai multă răbdare, Vineri și sâmbătă sunt zile care vin cu soluții, cu explicații. 

Horoscop 18-24 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

O săptămână care începe cu o foarte bună mobilizare interioară a ceea ce au de făcut. Poate chiar știu că au niște lucruri mari care le cer forță, tenacitate. Miercuri și joi, tensiuni, mai ales dacă fac ceva ce le displace. La final de săptămână se pot felicita pentru abnegație și mobilizare

Horoscop 18-24 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Încep săptămâna bine, miercuri și joi au tensiuni din cauza indispoziției lor. Atenție la sănătate. Pe de altă parte, miercuri și joi poate exista și o problemă cu cineva din familie și își lasă totul baltă pentru a se ocupa de ace treabă. Lucrurile se calmează însă vineri - sâmbătă.

Horoscop 18-24 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Încep săptămâna cu gânduri și calcule financiare foarte bune și optimiste. Miercuri și joi pot fi surprinși de niște hârtii, vești care le încurcă treburile, poate realizează că și-au făcut o proiecție greșită despre o persoană, situație și trebuie să-și ajusteze această viziune, să fie un pic mai realistă. Însă în weekend lucrurile se calmează.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close