Antena 3 CNN Horoscop 24 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii sunt preocupați de sănătate, zi specială pentru Pești

24 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii sunt preocupați de sănătate, zi specială pentru Pești

24 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Îmbinăm utilul cu plăcutul. Facem tranzacții și ne distrăm din plin.

24 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii sunt preocupați de sănătate, zi specială pentru Pești
de Georgiana Adam    |    24 Apr 2021   •   08:13

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

24 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, organizează lucrurile pentru cei din jur și se descurcă foarte bine, unii chiar stau pe la muncă pentru că știu că au spor dacă lucrează azi.

24 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, distracție, mai ales alături de copii. Se simt bine, se răsfață, unii chiar se copilăresc, dar atmosfera este minunată, lucrurile ies foarte bine.

24 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, se întâmplă să se simtă mai bine în casă, mai ales dacă sunt răsfățați, îngrijiți, ajutați. În tot cazul, nu au nevoie de complicații, iar unii se simt bine chiar în singurătate.

24 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, distracția este alături de prieteni. Încep bine, chiar de la începutul zilei și se pot anunța și drumuri, vizite, călătorii, pot ajunge în locuri în care nu au mai fost, dar se simt bine.

24 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce modestie, distracție cu bani puțini. Nu cheltuiesc, sunt foarte atenți cu aspectul acesta și poate mai preocupați de sănătate și de îngrijire personală.

24 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua poate aduce mulțumire personală. Se gândesc la ele, se centrează pe propriile lor nevoi și chiar anunță, pre seară, o transformare. Fie a gândurilor, a atitudinii și a dispoziției, în tot cazul este o zi de succes personal astăzi.

24 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, vorbim de sănătate. Sunt foarte preocupate în acest sens și poate au nevoie de timp mai mult pentru ele. În cea de-a doua parte a zilei le revine dispoziția socială.

24 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, o zi foarte bună de petrecut între prieteni, sau de călătorit, ieșit undeva, în locuri inedite. Spre seară e bine să ajungă repede la odihnă, pentru că au nevoie să își încarce bateriile.

24 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii se simt foarte bine dacă organizează lucrurile și pentru ceilalți. Oricând pot organiza o petrecere, o întâlnire și așa se simt cel mai bine. Toată ziua este socială.

24 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii pot simți nevoie să contribuie în viețile celorlalți, să îi ajute cu ceva. Unii pot face drumuri, pot face vizite și duc o vorbă bună acolo unde cineva abia așteaptă să o primească.

24 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt mai atenți la propria lor sănătate, să își conserve energia și poate se bucură, mai mult ca alte zodii, să primească ajutorul celor din jur.

24 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Peștii au și ei o zi valoroasă dacă se află lângă persoana potrivită. Sunt foarte atenți și receptivi la complimente sau la gesturile celor din jur, dar se pare că e o zi bună și pentru ei și se încheie foarte frumos, cu vorbe bune și înțelepte.

O zi specială pentru toată lumea, mai ales pentru cei care nu sunt singuri.

×
Subiecte în articol: Horoscop aprilie Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close